Valentijn: Deze personages kiezen het perfecte cadeautje uit

Fijne Valentijnsdag! Het is bijna traditie hier op de blog, om op of rond Valentijnsdag een bijpassend artikel te schrijven. Zo schreef ik al eens een lijstje met fijne vriendschappen (want die kun je soms misschien nog wel beter hebben dan een lover) en vorig jaar verscheen er een artikel met tips voor het beste cadeautje voor jezelf! Vandaag zet ik 7 personages op een rij die volgens mij echt het perfecte cadeautje kunnen uitzoeken!

Cal uit Final Offer van Lauren Asher
Ik begin gelijk met een hele goeie. Final Offer is op 31 januari verschenen (en ik had ‘m gepreorderd). Ik kon niet wachten om hier gelijk in te duiken en ik ben zo niet teleurgesteld. Mijn instareview lees je binnenkort online, maar geloof me: WIL JE LEZEN! Het is een verhaal met een aantal heftige thema’s, maar echt perfect uitgewerkt. Maar het is vooral onmogelijk om niet verliefd te worden op Cal. Hij is een lieverd, maar vooral heel attent. En hé, het helpt ook dat hij letterlijk miljarden op de bank heeft staan, natuurlijk! 😉

Zaf uit Take a Hint, Dani Brown van Talia Hibbert
Oké, geen idee of hij echt de perfecte cadeautjes weet uit te zoeken (zo goed is mijn geheugen nu ook weer niet), maar hij is wel heel attent. Ik denk dat je het aan hem heel goed kunt overlaten om het perfecte (Valentijns)cadeautje uit te zoeken. En ik denk dat je het ook beter aan hem kunt overlaten, want waarschijnlijk heeft Dani daar helemaal geen tijd voor!
Dit boek is ook vertaald in het Nederlands en verschenen bij Zomer & Keuning.

Lucas uit The American Roommate Experiment van Elena Armas
Nog zo’n good guy aan wie je het ongetwijfeld kunt overlaten om een fijn cadeautje te kopen. Of misschien neemt hij je wel mee op een date? Zolang het geen pizza is die je zelf hoeft te maken, kun je volgens mij met Lucas niet de mist in gaan!

Jaren uit De verrader van Evalon van Lynette Noni
Ehm, heb ik deze man gekozen omdat hij een prins is? Misschien… Een prins weet vast wel hoe je het perfecte cadeau moet uitkiezen, toch? Is dat niet een van de 1001 lessen die je leert als je prins bent? Vast wel. Maar goed, ook Jaren komt als heel erg lief en attent over in de boeken. Hopelijk hoef je de date niet te veel een koninkrijk te redden!

Lizzie uit Lizzie Blake’s Best Mistake van Mazey Eddings
Wie zegt dat alleen mannen cadeautjes moeten uitzoeken? Ik niet! Ik denk namelijk dat Lizzie uit dit (enorm fijne) boek ook heel erg goed het PERFECTE cadeautje uit kan zoeken. Zolang ze niet te veel wordt afgeleid in ieder geval. En mocht ze niets kunnen bedenken, dan kan ze altijd nog de keuken induiken voor een heerlijke cupcake of taart. Is ook geen straf, toch?

Hannah uit Hook, Line and Sinker van Tessa Bailey
Nog zo’n hele lieve vrouw die altijd oog heeft voor de mensen om haar heen. Ze is oplettend en weet waarschijnlijk al in september welk cadeautje ze voor wie op 14 februari gaat kopen. Ik denk dat zij zo iemand is die zelfs voor een collega nog een kleinigheidje heeft gekocht, wat denk jij?
Dit boek is echt een favoriet van vorig jaar. Het boek is ook vertaald en verschenen bij Love Books!

Will uit Voor jou van Jojo Moyes
Als laatste misschien een beetje een rare keuze (SPOILER: dode mensen kunnen niet heel erg goed cadeautjes kopen), maar als zijn cadeautje voor de hommelleggings een indicatie is, dan zit je met Valentijnsdag wel goed! Maar ja, een levende vriend is misschien wel wat fijner?

Van welk personage zou jij graag een cadeautje willen krijgen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.