Verliefd op de wereld – Roëll de Ram

Als je een beetje van reizen houdt én je leest graag reisblogs, dan ben je vast niet onbekend met de website We Are Travellers. Achter dit platform zit Roëll de Ram, iemand die je misschien wel kent van een van haar reisboeken. Inmiddels is ze terug en wel met een prachtig inspiratieboek, bomvol mooie plekken op de wereld. Vandaag lees je wat ik van Verliefd op de wereld vind!

Laat je betoveren door de mooiste plekken op aarde. In Verliefd op de wereld laat WeAreTravellers-reisblogger Roëll de Ram de meest toffe plaatsen op onze planeet zien en geeft ze insider tips.

In Verliefd op de wereld deelt Roëll de Ram van reisblog WeAreTravellers.nl de meest bijzondere plekken op aarde. Bekende landen als Indonesië, Canada, Griekenland en Nieuw-Zeeland passeren de revue, maar ook verrassende bestemmingen als Bhutan, Groenland en Fiji. Dit is een boek vol spectaculaire natuurgebieden, overweldigend mooie stranden, interessante steden en onvergetelijke ervaringen. Na Verliefd op Nederland en Verliefd op Europa schreef Roëll nu een ware ode aan de wereld.

Na Verliefd op Nederland en Verliefd op Europa kon een boek met inspiratie over de wereld natuurlijk niet uitblijven. Ook dit boek is gevuld met prachtige plekken, de mooiste foto’s en de fijnste tips over zoveel verschillende en diverse plekken. Geloof me, jouw bucketlist wordt alleen maar langer en langer zodra je dit boek openslaat.

Zoals ik hierboven al schreef, het boek staat vol met mooie foto’s (waaronder ook een aantal van andere reisbloggers) die er gelijk voor zorgen dat je in het vliegtuig wil stappen. Het liefst wil je vandaag nog een ticket boeken en niet eerder terugkomen dan dat je alle plekken hebt gezien. En extra fijn: er is voor ieder wat wils! Het boek is opgedeeld in verschilende categorieën, bijvoorbeeld eilanden, natuur of juist off the beaten track. Dus waar je ook naar op zoek bent, in dit boek vind je jouw volgende reis!

Mijn bucketlist is ook gegroeid en het leek me wel leuk om vijf bestemmingen uit te lichten die nu (nog hoger) op mijn bucketlist staan, allemaal te danken aan Verliefd op de wereld:

♥ Albanië
♥ La Digue, Seychellen
♥ Tel Aviv, Israël
♥ Oman
♥ West Highland Line, Schotland

Dus, dikke tip voor op je verlanglijstje, misschien als last minute cadeautip voor Valentijnsdag?

Enne, ben je benieuwd naar welke landen ik al wel ben geweest? Op TikTok deel ik in een nieuwe video foto’s van de bestemmingen die ik al heb mogen afvinken!

Welk land staat helemaal bovenaan jouw bucketlist?

Liefs,
Marleen

Titel: Verliefd op de wereld ♥ Auteur: Roëll de Ram ♥ Uitgeverij: Kosmos
Aantal pagina’s: 207 ♥ ISBN: 9789021590141 ♥ Waardering: ****
Ik heb dit boek gekregen als recensie-exemplaar, dankjewel Kosmos!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.