WIN: 2x Obsidian (Favoritez 2 jaar) [AFGELOPEN]

Yes, gewoon nog een winactie! Zoals je misschien al weet bestaat Favoritez deze week 2 jaar en dat moeten we natuurlijk goed vieren! De afgelopen twee dagen zijn er al twee hele leuke winacties online gekomen. Zo maak je kans op twee Boekerij boeken en mag ik drie exemplaren van Een bijna definitieve lijst van nachtmerries weggeven. Vandaag sluiten we deze feestweek af met de laatste winactie waarmee je kans maakt op een exemplaar van Obsidian, het eerste deel in de Lux-serie van Jennifer L. Armentrout! Yay! 

Vorige maand verscheen de recensie van Obsidian al online en daarin kon je lezen dat ik al helemaal fan ben van deze serie. En na het lezen van deel twee, Onyx, kan ik helemaal niet wachten tot ik de rest van de serie mag verslinden! Ik vind het dan ook heel erg tof dat ik  gewoon twee exemplaren mag weggeven van boek 1! Ik was in ieder geval fan na het lezen van dit deel en ik hoop dat ik twee van jullie ook fan kan maken met een exemplaar! Nog even de flaptekst van Obsidian

Wanneer Katy uit het zonnige Florida naar het grauwe West Virginia moet verhuizen, is ze verre van enthousiast. In het kleine dorp heeft ze niet eens internet, wat voor deze diehard boekenlogger dramatisch is. Ze besluit bij haar buren aan te bellen en leert de adembenemende, maar zeer onvriendelijke Daemon Black kennen. Wat Kathy echter niet weet, is dat deze jongen, die ze vanaf dit moment volledig probeert te mijden, haar lot een totaal andere wending zal geven.

Wat moet je doen?

Om kans te maken op één van de exemplaren van Obsidian meld je je aan als abonnee van Favoritez. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van een nieuw artikel en krijg je iedere nieuwe blogpost direct in je mailbox! Aanmelden kan heel gemakkelijk hieronder door je naam en mailadres in te vullen. Doe dit met een geldig mailadres zodat je – of course – niets mist, maar ook zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. Laat ook even een reactie hieronder achter met de mededeling dat je meedingt naar dit boek! 

  Ik zou het ook erg leuk vinden als je Favoritez volgt op Facebook, Instagram, Bloglovin‘ en of Twitter! ♥

  Deze winactie loopt tot zondag 19 augustus 2018, 23:59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk per mail bericht.  

  Dankjewel Zomer & Keuning voor het beschikbaar stellen van twee exemplaren voor deze winactie!

  Succes!

  Liefs,
  Marleen

  NB. De winactie wordt mogelijk gemaakt door Zomer & Keuning. Door mee te doen aan deze winactie ga je akkoord met de voorwaarden en ben je bereid je adresgegevens naar mij door te sturen. Uiteraard ga ik zorgvuldig met je gegevens om en worden deze enkel gebruikt om het boek naar je toe te sturen als je gewonnen hebt. 

  Misschien vind je dit ook interessant

  21 reacties

  1. Ik heb me aangemeld voor de nieuwsletter super leuk om je blog te gaan volgen en kans te maken op dit geweldige boek

  2. Ik maak heel graag kans! Ik ben een giga-fan van Armentrout, maar dit boek heb ik spijtig genoeg nog niet in mijn kast staan. Ik ben heel benieuwd of Obsidian ook zo goed is.

  3. Een heel gelukkige blog verjaardag 🎂gefeliciteerd. Ik doe super graag mee wacht al eeuwen op de vertaling van deze boeken en nu is het zover!! Gedeeld op facebook en bloglovin als saartje Grupping-Ndangi en op Twitter als saartje in wonderbookland en volg je ook op instagram als saartje in wonderbookland.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.