Deze boeken staan nog op mijn wishlist

Over het algemeen heb ik altijd wel een lijstje met een paar boeken die ik nog graag zou willen lezen en/of aan mijn boekenkast wil toevoegen. Hoewel ik dit jaar ook graag meer boeken uit eigen kast wil lezen (en dat gaat best goed vooralsnog) zijn nieuwe boeken natuurlijk nooit een slecht idee. Kijk je gezellig mee naar mijn wishlist?

Ontketend – Jodi Ellen Malpas (Mijn man #4)
Dit boek heb ik al gelezen (en gerecenseerd) en ik vond ‘m echt fantastisch. Ik vind ‘m zelfs zo tof dat ik ook dit deel graag aan mijn kast wil toevoegen. Een serie hoort gewoon compleet in je kast toch? Maar ja, het heeft natuurlijk ook niet heel veel haast, dus wie weet stop ik deze een keer stiekem in mijn mandje als ik toch al aan het shoppen ben. 😉

Royal love – Geneva Lee
Net als bij de vorige titel, ik wil de serie compleet hebben haha. De eerste twee delen heb ik gelezen met Sanne voor twee artikeltjes voor de Hebban Feelgood Club en misschien gaan we ook het derde boek wel samen lezen (altijd gezellig), maar tot dat moment staat het derde deel in de Royal Saga nog steeds op mijn verlanglijstje.

De onsterfelijken – Chloe Benjamin
Dit is een gevalletje van prachtige cover en goede reacties gelezen. Ik heb niet echt een goed idee waar het boek over gaat, maar ik heb zoveel positieve reacties gelezen op de Engelse variant. Tel daarbij op dat het een prachtige hardcover is met een fantastische cover en je hebt me!

Opposition – Jennifer L. Armentrout
Hoewel het vierde deel niet mijn favoriet was ben ik uiteraard nog steeds wel benieuwd naar het laatste deel in de toffe Lux-serie. Het laatste deel is eind januari verschenen en natuurlijk staat dit boek hoog op mijn verlanglijstje. Katy en Daemon hebben toch wel een speciaal plekje in mijn hart gekregen.
NB. Ik heb het boek afgelopen week maar gewoon besteld, haha! 😉 

De drie paperbacks van The Renegades van Rebecca Yarros
In eerste instantie zou The Renegades serie van Rebecca Yarros enkel als e-book verschijnen. Echter werden ze zo populair dat Zomer & Keuning besloot om ze ook als paperback uit te brengen. Alle drie de boeken (Wilder, Nova en Rebel) zijn deze maand tegelijk verschenen op 12 februari en stiekem wil ik ze alle drie in mijn kast heb staan om mijn verzameling van Z&K-boeken zo compleet mogelijk te maken. Echter heb ik de e-books ook allemaal gekocht, dus vind het aan de ene kant een beetje zonde. Misschien wacht ik een keer een aanbieding af!

De jongen met twee namen – Maggie Harcourt
Over het algemeen vallen alle contemporary boeken van uitgeverij Young & Awesome bij mij in de smaak en ik heb eerlijk gezegd hoge verwachtingen van hun nieuwste boek De jongen met twee namen die begin deze maand is verschenen. Ik heb besloten om bij deze niet zo lang te wachten op de bibliotheek, maar deze gewoon aan te schaffen. Yay!

Gevaar – Erin Watt (De Royals #5)
Natuurlijk mag het vijfde deel in De Royals serie van Erin Watt niet ontbreken! Ik heb heel veel zin om het nieuwste deel te lezen. Deze serie is zo’n must read en zo heerlijk verslavend! Love it!

Stiekem stonden Showstealer en Onder sterren ook op dit lijstje, maar die heb ik inmiddels al aan mijn kast mogen toevoegen, yay!

Met deze boeken kan ik nog wel even vooruit toch? Welke boeken staan op jouw verlanglijstje?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.