Boeken om van je boekenbonnen te kopen

He hallo daar, het is een tijdje geleden, maar daar zijn we weer! De afgelopen week was het hier een beetje stil, maar vanaf vandaag zijn we weer terug! Yay! Hopelijk heb je de afgelopen dagen lekker kunnen genieten van fijne dagen vol liefde en gezelligheid en misschien heb je vandaag ook nog een fijne dag in het vooruitschiet!

Tweede kerstdag wordt altijd heel verschillend gevierd en misschien heb je vandaag wel lekker veel tijd voor jezelf! Wat ik op die momenten altijd heerlijk vind om te doen is op zoek te gaan naar leuke dingetjes om mijn cadeaubonnen aan uit te geven. Zo heb ik voor kerst (maar ook voor mijn verjaardag vorige maand en voor sinterklaas) een aantal boekenbonnen gekregen (#happybookworm) en die branden dan gewoon in je zak, toch? Tijd om wat tips op een rijtje te zetten!

Cheesecake – Sabine Koning (OhMyFoodness)
De eerste tip is er misschien niet eentje die je gelijk van mij zou verwachten, maar zeker een enorme aanrader om jezelf cadeau te doen. Zeker als je houdt van cheesecake (wie niet?!) en het leuk vindt om af en toe in de keuken te staan. Zelf kocht ik het boek gelijk na verschijning en ik ben tot nu toe nog niet teleurgesteld! We hebben vooralsnog 4 recepten gemaakt en de ene is nog lekkerder dan de ander! Ook zijn de recepten erg toegankelijk, dus perfect als je (net als ik) niet zo’n grote keukenprinses bent!

De baas – Vi Keeland
O, jongens, dit boek is zo heerlijk! Ik tipte ‘m al om op je verlanglijstje te zetten in mijn recensie, maar mocht je ‘m niet hebben gekregen is dit boek uitermate geschikt om je boekenbon op in te leveren. De baas is een must read voor fans van grappige, lieve en sexy momenten tussen twee fantastische personages. Yes, zo’n aanrader en je gaat er echt van houden!

Obsidian – Jennifer L. Armentrout
Hou je wat meer van YA? Dan is Obsidian echt iets voor jou! Het kan bijna niet anders dan dat je al van dit boek hebt gehoord, maar mocht je nog niet bekend zijn met Katy en Daemon dan is dit het perfecte moment om kennis met ze te maken! De eerste 4 delen van de serie zijn reeds verschenen en het laatste deel, Opposition, verschijnt eind januari. Mocht je dus na het lezen van Obsidian net zo hooked zijn als ik kun je gelijk door in de rest van de serie!

Ik ben je niet vergeten – Christina Lauren
Christina Lauren is van mijn favoriete auteurs ever en ik heb al hun boeken tot nu toe verslonden. Hun meest recente boek is Ik ben je niet vergeten en is fantastisch, echt waar. Het boek is lief en romantisch, maar ook hartverscheurend en pijnlijk. De twee dames achter het pseudoniem weten hoe ze een fantastisch verhaal neer moeten zetten en hebben dat wederom met deze roman gedaan! Must read!

De laatste halte – Wendy Brokers
Sowieso zouden alle boeken van Wendy op je verlanglijstje moet komen, maar haar nieuwste boek De laatste halte is toch wel mijn favoriet. Na twee heerlijke feelgoods maakte deze schrijfster een uitstapje naar het YA-genre en wauw, wat een pageturner! Wendy weet ontzettend goed in de hoofden van 4 tieners te kruipen en ze angstaanjagende momenten te laten beleven. Mocht je dit boek nog niet hebben gelezen, kopen die hap!

Lonely Planet’s Best in Travel 2019
Mocht je net als ons dol zijn op reizen dan kan ik je dit boekje ook van harte aanbevelen. Net als voorgaande jaren heeft Lonely Planet een boekje uitgebracht vol met mooie bestemmingen voor 2019. Ik kocht dit boekje voor mijn vriend als kerstcadeautje en we hebben alweer wat inspiratie opgedaan voor aankomend jaar. Daarnaast kost dit boekje ook geen vermogen, dus wie weet heb je nog een leuk bedrag over voor een andere titel! 😉

Wanneer kun je beginnen? – Beck Dorey-Stein
Wil je liever een toffe non-fictie kopen? Dan kan ik je Wanneer kun je beginnen? echt aanraden. In dit boek leef je mee met Beck die voor ca. 6 jaar in het Witte Huis werkt onder Obama. Je krijgt een uniek kijkje in de keuken en beleeft de regeerperiode van Obama van wel heel erg dichtbij. Ontzettend tof en een must read voor fans van het Witte Huis en de Amerikaanse politiek.

Zo, behoorlijk wat tips om je boekenbon(nen) aan te besteden toch? Welk boek zou jij graag willen kopen? En welk boek zou ik van mijn boekenbon moeten kopen? Let me know!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.