Brainstormen bij Zomer & Keuning

Twee weken geleden stond er een hele toffe oproep op social media. Als je fan bent van het New Adult genre mocht je een mailtje sturen naar uitgeverij Zomer & Keuning en misschien kreeg je dan een uitnodiging om samen met andere fans te komen brainstormen op de uitgeverij. Dat liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen dus ik stuurde een hele enthousiaste mail en vorige week maandag kreeg ik heel tof bericht, ik was uitgenodigd! Yes! Gisteren reisde ik af naar Utrecht en vandaag vertel ik je alles over de gezellig meeting! 

Voor de brainstormsessie had ik met Anouk van Reading Traveller afgesproken op Utrecht centraal. We dronken een kopje thee en kletsten over onze favoriete onderwerpen: boeken en reizen. Het was echt heel erg leuk om elkaar een keertje in het echt te zien! Na ons kopje thee stapten we in de bus en binnen de kortste keren stonden we bij de uitgeverij voor de deur. Iedereen was al aanwezig en we werden door Jesse van de marketingafdeling door het gebouw geleid en aan een grote tafel vol heerlijkheden neergezet. Het brainstormen kon beginnen!

Prachtige boeken en allerlei lekkere hapjes stonden op tafel. Tijdens het smullen door stelden Dagmar en Thyrze allerlei vragen over ons lees-en koopgedrag van de NA-boeken. Al snel werd duidelijk dat de meeste van ons de hand niet omdraaide voor meer dan 100 boeken per jaar, ha! Genoeg om heel veel toffe NA-boeken te lezen, dus. Ook kochten de meesten van ons onze NA-boeken online omdat veel boekwinkels zelden New Adult op voorraad hebben.

We bespraken social media en wat de uitgeverij anders en meer kan doen. Even later kwam ook uitgever Monique erbij zitten en ik had echt het gevoel dat we gehoord werden en dat ze erg enthousiast werden van alle ideetjes die we over tafel gooiden. Monique en Dagmar stelden ons vragen over hoe we dingen voor ons zagen en wij beantwoorden hun vragen natuurlijk met veel plezier!

In de nieuwsbrief stond al dat Sophie Jackson naar Nederland kwam, maar we kregen ook het toffe nieuws dat Jennifer L. Armentrout in oktober ons land een bezoekje komt brengen. Op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober is ze naar Nederland en we hebben heel veel ideetjes geopperd. Als er maar een fractie van al die ideetjes wordt uitgevoerd wordt het al een heel tof evenement waar je echt bij wilt zijn! Ik heb het in ieder geval al groot in mijn agenda gezet. Hopelijk zie ik je daar!

Na twee uurtjes gezellige gekletst te hebben over onze favoriete boeken gingen we niet met lege handen naar huis. We mochten allemaal een boek van de tafel uitkiezen en ik koos het nieuwste boek van Jennifer L. Armentrout, Kies voor mij. Yes! Ik kan niet wachten om er in te beginnen. Ook kregen we een fijne goodiebag mee waarin Misschien nooit, een pakje zakdoekjes, heel wat foldertjes, een kaartje, een mok en een boekenlegger in zat. Dankjewel! ♥

Ik wil Zomer & Keuning heel erg bedanken voor de toffe middag en ik kan niet wachten om te zien tot ze alle toffe ideeën gaan uitvoeren!

Ben jij fan van NA?

Liefs,
Marleen

Is het geen beauty?

Misschien vind je dit ook interessant

17 reacties

  1. Dat klinkt als een hele toffe dag! Ik heb me nog nooit echt in New Adult verdiept, maar ik wil er wel heel graag mee beginnen. Heb je een aanrader voor me? Om echt in het genre te komen zeg maar?

    1. Ja het was ontzettend gezellig! ‘Wacht op mij’ van Jennifer L. Armentrout is het eerste boek in de serie en mijn favoriete NA allertijden. Een goed boek om mee te beginnen. Ook is ‘Misschien ooit’ een pareltje die het echt waard is om te lezen! Veel leesplezier en ik ben heel benieuwd wat je er van vindt! Er is ook nu een Facebookgroep, daar zou je lid van kunnen worden!

  2. Wat leuk dat je bij de brainstorm aanwezig mocht zijn! En wat klinkt het als een gezellige en leerzame (voor de uitgeverij) middag. 🙂 Ik ben zelf ook een groot fan van dit genre.

  3. AAAH! Dat klonk zo gezellig! Ik hou van die brainstormsessies! Die zijn altijd zo gezellig! Echt een leuk verslagje. En door jou heb ik nu ook iets groots in m’n agenda gezet… 🙂

  4. Leuk om je ontmoet te hebben! En ik kom er nu pas achter dat Anouk van The Reading Traveller er was. Zo jammer. In ieder geval tot zondag! Cress zit al in mijn koffer voor je. 🙂

  5. Ik ben verliefd op je fotoskills! Heel mooi 😀 Jammer dat we er helemaal niet meer aan gedacht hebben nog even te kletsen, want ik zat in je Onverwacht leesclub op Hebban, maar wel leuk om je gezien te hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.