WIN: 3x Een bijna definitieve lijst van nachtmerries (Favoritez 2 jaar) [AFGELOPEN]

Het is nog steeds feest hier op Favoritez! Gisteren bestond mijn blog precies twee jaar en natuurlijk gaan we dat goed vieren! Ook vandaag heb ik een hele gave give away voor jullie! In samenwerking met Young & Awesome mag ik maar liefst drie exemplaren weggeven van Een bijna definitieve lijst van nachtmerries van Krystal Sutherland! Hoe gaaf? Kijk snel verder wat je hier voor moet doen! 

Een tijdje geleden verscheen hier de recensie al online van Een bijna definitieve lijst van nachtmerries en ik vind het een apart, origineel maar tegelijkertijd ook een fijn boek die het absoluut waard is om te lezen. Hier nog even de flaptekst:

Duisternis, pleinvrees, water… Al Esthers familieleden hebben een fobie. Esther weet nog niet wat haar grote angst is, omdat ze zo ongeveer alles uit de weg gaat: liften, kleine ruimtes, grote drukte, spinnen en nog veel meer. Tot ze wordt bestolen door een klasgenoot van vroeger. De mysterieuze Jonah steelt haar lijst met angsten. Tot Esthers eigen verbazing haalt Jonah haar over om samen alle angsten op haar lijst tegemoet te treden. Met onverwachte gevolgen…

Wat moet je ervoor doen? 

Om kans te maken op één van de drie exemplaren van deze Young adult laat je in een reactie hieronder weten dat je meedoet en volg je Favoritez op Facebook. Voor extra kans volg je Favoritez ook op Instagram en Bloglovin‘ (beide +1) en abonneer je je op Favoritez door hier rechtsboven je naam en mailadres in te vullen (+1). Zo ben je altijd direct op de hoogte als er een artikel online staat!

Deze winactie loopt tot zondag 19 augustus 2018, 23:59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk per mail bericht.  

Dankjewel Young & Awesome voor het beschikbaar stellen van drie exemplaren!

Veel succes! ♥

Liefs,
Marleen

NB. De winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Young & Awesome. Door mee te doen aan deze winactie ga je akkoord met de voorwaarden en ben je bereid je adresgegevens naar mij door te sturen. Uiteraard ga ik zorgvuldig met je gegevens om en worden deze enkel gebruikt om het boek naar je toe te sturen als je gewonnen hebt. 

Misschien vind je dit ook interessant

27 reacties

 1. Gefeliciteerd met je 2e Favoritez verjaardag.
  Ik doe graag mee, dit boek staat al op mijn wishlist, is mij ook al door Hebban boekentipper aangeraden.

  Ik volg al op facebook en instagram.

 2. Gefeliciteerd met je 2e blogverjaardag.
  Ik volgde je al op Facebook, Instagram en bloglovin. Ik heb me nu ook geabonneerd op Favoritez. Zoals je wellicht merkt maak ik graag kans op dit boek. 🙂

 3. Gefeliciteerd met je tweede blog verjaardag al! Ik volg je op Facebook, Instagram en ben geabonneerd op je blog! Maak graag kans 🙂

 4. Ik maak heel graag kans op Een bijna definitieve lijst van nachtmerries. Proficiat met je twee-jarig bestaan van Favoritez! 😀

 5. Wat leuk! Gefeliciteerd met je twee jarig bestaan! Ik volgde je al via Instagram, vandaar dat ik nu hier ben. 😉
  Ik doe graag mee.

 6. Gefeliciteerd met je twee jaar bestaan! Graag doe ik mee, dit boek lijkt mij echt tof en de omschrijving maakt mij nieuwsgierig 🙂

 7. Nog gefeliciteerd!

  Wat een leuke omslag heeft dit boek en de omschrijving klinkt ook tof.
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin 🙂

 8. Gefeliciteerd met het tweejarig jubileum! Dit boek lijkt me zoooo leuk!😍 Ik volg je op Facebook, Instagram en ik heb me geabonneerd voor de nieuwsbrief!😃

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.