WIN: Twee boeken van Boekerij (Favoritez 2 jaar!) [AFGELOPEN]

Het is vandaag feest, want Favoritez bestaat vandaag alweer twee jaar! Ik kan het bijna niet geloven dat ik alweer twee jaar lang met zoveel plezier aan het bloggen ben! De afgelopen twee jaren waren een opeenstapeling van de tofste boeken, toffe events en het ontmoeten van zoveel leuke mensen en dat allemaal dankzij dit kleine plekje op internet. Reden voor een feestje en hoe kan ik dat beter doen dan met de leukste en liefste lezers? In samenwerking met drie hele lieve uitgeverijen heb ik de komende drie dagen 3(!) hele gave winacties voor je klaar staan. Vandaag beginnen we het feestje met een boekenpakket met twee boeken van Boekerij, lees snel verder wat je moet doen! 

Tijd voor een feestje dus en de eerste winactie van vandaag wordt mogelijk gemaakt door uitgeverij Boekerij! Van deze uitgeverij mag ik twee hele toffe boeken weggeven, namelijk Het wonderlijke verhaal van de man die van India naar Zweden fietste voor de liefde en Stockholm Confidential. Daarnaast wordt het pakketje aangevuld met toffe kaarten en boekenleggers, beschikbaar gesteld door Fontein Uitgevers!

Waar gaan de boeken over?

Een koude decemberavond in New Delhi. Elke avond staat de jonge straatartiest PK mensen te portretteren in een parkje. PK heeft weinig bezittingen maar hij heeft wel een profetie die hij bij zijn geboorte meekreeg: ‘Je zult met een meisje trouwen dat niet uit het dorp komt, niet uit het district, zelfs niet uit ons land; ze zal muzikaal zijn, een jungle bezitten en geboren worden onder het teken van de os.’ Dan verschijnt er een jonge blonde vrouw die hem vraagt om haar portret te schilderen. Ze is geboren onder het teken van de os en PK weet direct dat zij de ware is.

Solveig Berg is een in diskrediet geraakte jonge journaliste, op zoek naar een sappig verhaal voor haar comeback. Dit verhaal hoopt ze te vinden in de Stockholmse modellenwereld en dan vooral bij Lennie Lee, een beruchte glamourfotograaf. Wanneer een van Lee’s lievelingetjes plotseling dood gevonden wordt in de rivier, realiseert Solveig zich dat ze een gevaarlijk spel speelt. Ze is terechtgekomen in een web van intriges, hebzucht, jaloezie en chantage waar niemand is wie hij lijkt. Maar komt ze er ook weer levend uit?

Wat moet je er voor doen? 

Die boeken klinken goed, toch? 😉 Om kans te maken op deze twee boeken én het setje kaarten en boekenleggers volg je Favoritez op Facebook (zorg dat je account op openbaar staat zodat ik ook kan zien dat je Favoritez volgt) en laat hieronder een reactie achter dat je meedoet. Doe mee met een geldig mailadres zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Wil je extra kans maken? Volg Favoritez dan op Instagram, Bloglovin, Twitter en/of abonneer je via de knop hier rechtsboven door je naam en mailadres in te vullen! 

Deze winactie loopt tot zondag 19 augustus 2018, 23:59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk per mail bericht.

Dankjewel uitgeverij Boekerij voor het beschikbaar stellen van deze twee toffe titels en dankjewel lieve lezers voor het alweer twee jaar volgen van Favoritez! ♥ Jullie zijn de beste!

Morgen komt er een tweede winactie online, tot dan!

Liefs,
Marleen

NB. De winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Boekerij en Fontein Uitgevers. Door mee te doen aan deze winactie ga je akkoord met de voorwaarden en ben je bereid je adresgegevens naar mij door te sturen. Uiteraard ga ik zorgvuldig met je gegevens om en worden deze enkel gebruikt om de boeken naar je toe te sturen als je gewonnen hebt. 

Misschien vind je dit ook interessant

41 reacties

 1. Gefeliciteerd en wat leuk dat je dit met ons wilt vieren. M’n handen kriebelen om de boeken vast te mogen houden

 2. Gefeliciteerd Marleen! 2 jaar!
  Lijken mij hele toffe boeken dus doe graag mee, heb je ze zelf al gelezen? En raad je ze aan?

 3. Hoi Marleen! Ik volg je blog en je instagram al lang en ik ben dan ook blij te doen met deze winactie!

  Groetjes, Anna
  (@boekenwormpjee)

 4. Ik ben erg benieuwd naar beide boeken. Dus ik waag een poging. Gefeliciteerd met je 2de verjaardag.

  Groetjes Joyce (van de buren van de Thrillerclub)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.