The Mid-Year Freak Out Book Tag

Hoewel we natuurlijk alweer een halve maand in juli zitten, vind ik het leuk om – nog een keer – terug te blikken op de eerste helft van 2021 op boekengebied. Ik zag deze toffe tag voorbij komen bij That Blonde Woman en besloot ‘m zelf ook in te vullen! Lees je gezellig mee?1. Best book you’ve read so far in 2021
O, dit vind ik een hele moeilijke! Ik heb tot nu toe meer dan 100 boeken in 2021 gelezen, dus om één favoriet te noemen is gewoon onmogelijk. Ik herlas Boyfriend material in het Nederlands en dat is sowieso een favoriet boek allertijden. Daarnaast vond ik De goede grap van Norman Foreman, De jongen de mol de vos en het paard, Het onzichtbare leven van Addie LaRue en De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo ook fantastisch!  

2. Best sequel you’ve read so far in 2021
Oeh ook best een lastige hoor. Ik denk niet dat ik kan kiezen tussen Droomuitzicht, De verbannen koningin en The Billionaire’s Wake Up Call Girl. Van alle drie heb ik zo enorm genoten, must reads!

3. New release you haven’t read yeat, but want to
Ik heb besloten om bij elk antwoord maar meerdere boeken te kiezen, haha! Ik ben van plan om één deze dagen Sla je slag van Meghan Quinn te kopen. Daarnaast kijk ik ook nog steeds enorm uit naar het nieuwe boek van Sally Thorne, Second First Impressions. Ik hoop dat HarperCollins het boek snel gaat vertalen. En ik heb The Soulmate Equation van Christina Lauren gepre-orderd (tenminste de editie die in augustus zal verschijnen).

4. Most anticipated release for the second half of the year
Qua Engelse boeken kijk ik enorm uit naar The Love Hypothesis, maar check vooral ook dit lijstje met Engelse boeken waar ik naar uit kijken. Qua Nederlandse boeken kijk ik vooral uit naar Majesteit en de hertelling door Lisette Jonkman van Trots en vooroordeel. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de boeken die dit najaar gaan verschijnen!

5. Biggest disappointment
Ik heb eigenlijk niet veel ‘slechte’  boek gelezen dit jaar, maar ik vond helaas Ik geloof in jou echt niets. Dat boek was niets voor mij jammer genoeg.

6. Biggest surprise
Dat zijn er wel een aantal! Ik ben heel blij dat ik Ik vergeet je niet van Gillian King tof vond. Daarnaast vond ik Het zusje van  ook erg tof en heb ik boven verwachting veel genoten van De L van Liefde. Zelfs zo dat ik een exemplaar heb gekocht voor in de kast, haha.

7. Favorite new author (debut or new to you)
Absoluut Taylor Jenkins Reid! Voor 2021 had ik nog geen boek van haar gelezen en nu heb ik bijna al haar boeken in het Nederlands gelezen! Geen enkel boek is tot nu toe tegengevallen. Mijn favoriet blijft overigens wel mijn eerste boek van haar, namelijk De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo.

8. Newest fictional crush
Na het lezen van Droomuitzicht heb ik een mega crush ontwikkelt op Easton. Wat een schatje! Maar ik heb ook veel fanart gezien van The Soulmate Equation, dus de hoofdpersoon uit dat boek belooft ook veel goeds.

9. Newest favourite character
Dat zijn Cassian en Nesta uit Hof van zilveren vlammen. Ze zijn beide echt fantastisch en samen nog beter. Ik denk dat dit boek ook mijn favoriet uit de serie is geworden.

10. Book that made you cry
Ik heb tot nu toe nog geen boek gehad waarbij ik echt heb zitten janken, maar ik heb na het lezen van De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo gehuild en ik heb het ook niet helemaal droog kunnen houden met De goede grap van Norman Foreman. Ik hoop overigens in de tweede helft van 2021 nog wel een echt jankboek te lezen, haha!

11. Book that made you happy
Ik werd heel erg vrolijk van 10 truths en een dare, dat boek was echt een zomers feestje. Daarnaast werd ik ook heel erg blij van de complete Billionaires of Manhattan serie van Annika Martin. Geloof me, die serie wil je lezen!

12. Most beautiful book you’ve bought so far this year (or received)
Qua cover ben ik complete verliefd geworden op De verbannen koningin, dit laatste deel past ook zo mooi bij de andere boeken. Maar stiekem vind ik de Nederlandse vertaling van Boyfriend material het tofst, want daar staat mijn quote op!

13. What books do you need to read by the end of the year?
Mijn doel is om alle boeken die ik dit jaar toevoeg ook daadwerkelijk dit jaar te lezen. Dus dat wil ik in ieder geval. Daarnaast hoop ik ook nog wat extra boeken uit eigen kast mee te pakken!

Welk boek maakte jou vrolijk?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.