This month’s Favoritez #23 – Juli 2018

Tot juli was april mijn favoriete maand bij uitstek. Onze vakantie naar Mexico was zo heerlijk en fantastisch dat het nu al een van de hoogtepunten van het jaar. Tel daarbij op dat we in die maand ook een huis kochten (soort van) en april stond met afstand op de eerste plaats qua favoriete maanden van 2018. Maar afgelopen maand was zo ontzettend fijn dat juli heel dicht in de buurt komt, haha! Met heel veel afspraakjes met lieve vrienden, een heerlijke trip naar Frankrijk en eigenlijk gewoon vakantie vieren heb ik genoten van de maand juli! Vandaag een overzichtje, kijk je mee?

Op 1 juli reisde ik af naar Amsterdam voor een hele gezellig meetup met de dames van de Feelgood Club. We waren wederom compleet en het was zo leuk om iedereen weer te zien! We waren in Amsterdam voor het Best of Romance event van Boekerij, maar voorafgaand aan dit event besloten we eerst met z’n tienen te gaan lunchen. We kletsten wat af en kochten ook een hele lading boeken. Helma heeft een heel tof artikel gemaakt van deze dag!

Hoewel het vanaf nu nog een klein maandje duurt voordat we de sleutel krijgen van ons eerste huis, hebben we in juli wel een aantal dingen aangeschaft. Zo kochten we deze Kallax kasten die zullen gaan fungeren als kledingkasten. Ze waren vorige maand in de aanbieding dus we besloten ze alvast te kopen. Nu ligt onze schuur vol met kasten, een bed, een vriezer en een badkamermeubel. Ja, we gingen los vorige maand! 😉

De zomer is natuurlijk perfect voor dagjes aan het strand en op een zaterdag stapten we in de auto om lekker naar Scheveningen te gaan. We wandelden wat over de boulevard en de pier, kletsten er op los met z’n tweeën, dronken home made lemonade op terrasjes en gingen uiteten. Het was een heerlijke relaxte dag die echt als een kleine vakantie voelde. Hopelijk kunnen we nog zo’n dagje erin gooien in augustus! ♥

Eigenlijk zouden we met Laure afspreken in Scheveningen, maar ze was er helaas niet. Daarom kwam ze een dag later gezellig naar Deventer waar we gingen lunchen op het terras. Perfect weekend!

Ik had Maaike, een vriendinnetje van de middelbare school, al een hele tijd niet meer gezien en het was tijd om weer bij te kletsen! We besloten in Utrecht af te spreken en ze had gereserveerd bij Beers & Barrels. Een ontzettend toffe plek waar je gezellig, maar vooral lekker kunt eten! Ook met grote groepen is deze plek een aanrader!

En yes, ik haalde in juli mijn bachelor! Waar het helaas in juni niet lukte (want: hertentamen, waarom niet?), slaagde ik in juli wel voor al mijn tentamens! YAY, ik heb mijn diploma! Nou ja, nog niet helemaal, want voor het echte papiertje moet ik wachten tot oktober, maar ik ben in ieder geval wel klaar, haha! Nu in september beginnen met mijn master strafrecht! En eigenlijk heb ik daar best wel zin in!

Nu ik weg ben bij Starbucks werk ik helaas niet meer met die leuke collega’s, maar gelukkig heb ik wel contact gehouden met een aantal hele leuke mensen! Met Lars en Ellen ging ik op een ochtend ontbijten op het terras in Deventer. We zaten bij Eigenwijs op de Brink en ook al een aanrader, haha! Ik had een verrukkelijk broodje met kipfilet en een berg andere dingetjes erop, nom nom!

EN WE GINGEN NAAR REIMS EN PARIJS! We hebben zo’n ongelofelijk fijne tijd gehad in Frankrijk, mag ik weer terug? Eerst reden we naar de Franse Ardennen, naar de Champagne Streek. We sliepen een nachtje in Reims en een nachtje in Epernay en bezochten drie champagnehuizen (en dronken uiteraard champagne!). Er is al een artikeltje online verschenen over onze drie dagen Champagne, je leest ‘m hier!

Na Champagne reden we door naar Parijs waar we nog vier dagen bleven. We gingen een dagje naar Versailles (niet zo’n heel goed idee) en wandelden vooral op ons gemak door de stad. Binnenkort verschijnt er nog een artikel online met leuke tips!

Man, man, man, wat was het heet vorige week! Gelukkig hoefde ik maar één dag te werken met die hele warme dagen en de rest deed ik echt heel heel erg weinig. Ik zat of op het balkon onder een parasol (eigenlijk tot 11:00) en daarna verhuisde ik met mijn boek en de blazer naar het bed waar het nog een heel klein beetje uit te houden was. Ik ben echt niet gemaakt voor die hitte hoor, bah!

Aangezien we eind van deze maand dan eindelijk de sleutel krijgen (whaaaah!) moet er natuurlijk heel wat ingepakt worden. Zo maakte ik vorige maand al een begin met onze rommelkast, de badkamer en pakte ik een aantal boeken in *huil*. Ik vind het heel erg jammer om alle boeken weg te stoppen, maar ben wel heel benieuwd naar het uiteindelijk resultaat! ♥

Wauw, dat was juli! Wat een heerlijke maand! Ik ben heel benieuwd wat augustus gaat worden. Natuurlijk ga ik weer naar de boekenmarkt (die is zelfs vandaag!), ga ik nog meer spullen inpakken en wil ik een hele stapel boeken lezen. En YAY, we krijgen op 31 augustus de sleutel! Spannend!

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.