This month’s Favoritez #55 – maart 2021

Hello April! We zitten in april en gaan langzaam op naar de warmere, zomerse maanden. Ik heb zo ontzettend veel zin om lekker buiten te zitten, buiten te eten en vooral buiten te lezen! Hopelijk gaan we deze maand lekker veel mooie dagen krijgen, maar eerst blik ik vandaag nog even terug op maart! Kijk je mee?

Ik volgde Studio Keutels al een tijdje op Instagram. Hun zelfgemaakte kaartjes zijn zo schattig dat ik al een tijdje twijfelde om een paar mooie kaarten te bestellen. Begin maart hadden ze gratis verzending, dus ik heb een bestelling gedaan en ze zijn zo mooi! Ik kan niet wachten om een aantal lieve mensen te verrassen!

Zoals je in mijn maandoverzicht van februari kon lezen heb ik in die maand een eerste versie van een compleet boek op papier gezet. In maart was het daarom tijd om te herschrijven. Er schortte best veel aan en er moesten nog wat hoofdstukken bij komen. Het einde is nog niet in zicht, maar ik ben natuurlijk al supertevreden dat er gewoon een eerste versie staat (met einde!).

En O MY, we hebben een reis geboekt! Ik ga er nog niet al te veel over vertellen, maar het is een reis buiten Europa in de winter (DUURT LANG!), maar we hopen dat het door kan gaan! Fingers crossed!

Halverwege maart ging ik voor een werkafspraak een paar uurtjes naar Zwolle en ik kon het niet laten om lekker koffie te halen. Dat heb ik zo gemist!

Rondje bibliotheek! De bibliotheken in Deventer zijn alleen open voor afhaal en halverwege maart lagen er 4 boeken klaar. Ik naam gelijk een stapeltje boeken mee die ik heb ingeleverd, allemaal gelezen, haha!

Koffie in bed is een van de beste dingen in het leven. Pak er een fijn boek bij en ik ben helemaal gelukkig!

Sinds een paar maanden maken wij af en toe zelf uienringen en mozarella sticks. Niet al te vaak, want het hele huis stinkt achteraf, maar lekker is het wel. Afgemaakt met stokbrood, snoeptomaatjes, love it!

Ik hou van nude kleurtjes op mijn nagels en deze kleur van Essie (topless & barefoot) stond al maanden op mijn wishlist. Het staat zo tof!

17 maart waren de verkiezingen en wij zijn natuurlijk gaan stemmen! Even lekker een wandelingetje gemaakt in de pauze, lunch gehaald én een rood potlood gescoord, haha!

We werken inmiddels alweer een jaar thuis en de ene week gaat het beter dan de andere week. Halverwege maart ging het niet zo lekker en kreeg ik weinig uit mijn vingers. Gelukkig helpt koffie vaak al een heel eind!

Het was eindelijk weer eens tijd om naar de boekwinkel te gaan! Geïnspireerd door Janneke had ik een afspraak gemaakt bij de kapper én bij de nieuwe boekwinkel in Deventer. Sinds een paar weken vind je in Deventer ook een vestiging van Broekhuis. Een hele mooie boekwinkel én ik ben goed geslaagd!

Yes, ook bij mij was het nodig om weer naar de kapper te gaan. Er ging wat verf in en de puntjes gingen er af.

Zoals ik hierboven al schreef ging ik naar de nieuwe boekwinkel en ik kwam naar buiten met De side hustleen Hof van zilveren vlammen. Daarnaast kreeg ik nog een ander cadeautje mee, een gedicht ter ere van de opening en nog een mooie kaart. Zo leuk om weer echt in een boekwinkel boeken te kopen.

Tijd voor taart! Ik maakte ons favoriete witte chocolade kwarktaart en topte ‘m af met aardbeiensaus. Jum!

De zomercatalogi komen langzaam tevoorschijn. De meeste staan inmiddels online en binnenkort kun je hier op de blog weer een artikel lezen vol boeken die komende zomer verschijnen.

Van der Poel in Twente (met vestigingen in Hengelo en Enschede) is mijn favoriete ijssalon in Nederland en eind maart was het tijd voor het eerste ijsje van 2021! Helaas – of misschien maar goed ook – komen we hier niet super vaak, maar als we er zijn is het absoluut genieten!

Ik richtte ook mijn boekenkasten (gedeeltelijk) anders in). Vooral mijn YA kast werd te klein, dus ik heb deze kast omgewisseld met mijn thriller, non-fictie en Engelse kast. Zo heb ik meer ruimte voor bijvoorbeeld nieuwe boeken van Fontein, Blossom Books en Best of YA! Yay!

Hoe was jouw maand maart? Heb je een beetje een fijne maand gehad?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.