Happy New Year – mijn plannen voor 2022

Happy New Year! Ben ik de enige die het fijn vind om vooruit te blikken op het nieuwe jaar? Vast niet! Ik hou niet van goede voornemens, maar ik vind het wel heerlijk om plannen te maken. Ook voor 2022 heb ik weer wat plannen op een rijtje gezet. Lees je gezellig mee?

Hopelijk meer (buiten Europa) reizen
2020 en 2021 gaan absoluut niet de boeken in als het gaat om reizen, maar hopelijk komt daar dit jaar echt verandering in. We hebben al heel wat plannen voor reizen die we dit jaar willen maken, maar we zijn natuurlijk ook een beetje afhankelijk van maatregelen of dat ook allemaal kan doorgaan. Het liefst maken we komend jaar in ieder geval één reis naar een bestemming buiten Europa, maar dat mag natuurlijk altijd meer 😉

Een tweede manuscript afronden
In september 2021 rondde ik mijn allereerste manuscript ever af. Hoewel ik erop dit moment nog niet echt iets mee wil doen, ben ik uiteraard wel heel trots dat ik eindelijk een compleet manuscript heb afgerond. Daarnaast heb ik nog een ander (half) manuscript uit 2019 liggen waar ik allerlei ideeën voor heb, dus die hoop ik ook in 2022 af te ronden.

Verder met gezond leven
Die klinkt een beetje gek haha. Vanaf augustus gaan we naar de sportschool, eten we wat gezonder etc. Daar hoop ik dit jaar lekker meer door te gaan!

Who’s Watching Mango nieuw leven inblazen
Eind 2020 was ik heel erg enthousiast over mijn tweede blog, de reisblog Who’s Watching Mango? Helaas is deze blog er een beetje bij ingeslopen, maar ik wil er in het nieuwe jaar echt weer meer werk van gaan maken. Volg je mij daar al?

LEZEN!
Eh, deze hoeft geen uitleg toch? Ik heb nog veel teveel ongelezen boeken in mijn kast, er verschijnen ook in 2022 weer prachtige boeken, dus als de fantastische leesflow van 2021 ook in 2022 blijft hangen ben ik heel tevreden!

Misschien iets nieuws met Favoritez?
Ik blog alweer 5,5 jaar en in principe is het allemaal grotendeels hetzelfde gebleven de afgelopen jaar. Misschien is het daarom wel tijd voor iets anders of iets nieuws? Ik heb nog geen specifieke ideeën, maar daar kan natuurlijk altijd verandering in komen! Ik wil in ieder geval groeien met het TikTok account van Favoritez, daar heb ik nog genoeg leuke ideeën voor!

Heel veel dates
Ik heb een hekel aan het woord #blessed, maar ik ben het wel. Ik heb een aantal hele lieve mensen om me heen waar ik gezellige dingen mee kan doen en daar wil ik natuurlijk ook in 2022 mee door gaan. Gelukkig staan een aantal gezellige dates en dagjes al gepland, love it!

Let 2022 begin! Wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Gelukkig nieuwjaar Marleen! Voor het komende jaar wil ik vooral afstuderen, dat is wel mijn grootste doel haha. Verder hoop ik een aantal mooie boeken te vinden en het bloggen weer een beetje op te pakken. Ik merk dat ik beide erg gemist heb in de afgelopen maanden.

  2. Ja veel gezellige dates!!! Kan niet wachten! Dat het maar een heerlijk jaar wordt en dan al je dromen en wensen uit mogen komen! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.