This month’s Favoritez #69 – juni 2022

Hoe is juni zo snel voorbijgevlogen? Heel erg cliché, ik weet het, maar zo voelt het wel. Juni begon met een heerlijk relaxte vakantie naar Malta. Daarna moesten we (helaas) snel alweer aan het werk en toen vloog de rest van de maand ook alweer voorbij. Lees je mee?

Op 1 juni vlogen we voor 11 dagen naar Malta. Hoewel het eiland ons zelf een beetje tegenviel, hebben we wel heerlijk kunnen relaxen. We zijn een dagje op pad gegaan en hebben verder vooral veel bij het zwembad gelegen. Ook geen straf, hoor!

En op vakantie heb ik ook lekker veel gelezen. Ik las 10,5 boek in 10,5 dag, dus heel tevreden, ha! Ik las vooral veel op mijn Kindle. Hier lees je welke boeken ik op vakantie heb gelezen.

En toen we weer thuiskwamen, was Mango er natuurlijk ook weer! Cutie!

En we maakten weer heerlijke soep. En dit cheesy garlic bread was ook een toppertje!

Monday! Eerste maandag na de vakantie, een volle planner (waar ik altijd wel goed op ga) en koffie. Ik moest er eventjes inkomen (vooral weinig zin om weer aan het werk te gaan), maar omdat ik genoeg te doen had, zat ik er wel snel weer in.

Met dit mooie weer vind ik het zonde om de hele middag in mijn thuiskantoor te zitten, dus dan is het extra fijn dat ik mijn laptop naar de tuin kan verhuizen.

Weer naar kantoor! Zo fijn dat ons kantoor midden in Den Haag zit, dus ik kon in de pauze even een rondje langs de boekwinkels!

Good morning! In plaats van koffie in bed, koffie in de tuin.

Lunch met Susan! We gingen naar Bass, in de jachthaven. De locatie is top, het personeel (nog) niet echt.

Ik ging ook een ochtend met Jennifer naar Arnhem. Ik heb alleen deze foto gemaakt, maar het was weer heerlijk gezellig!

Op Vaderdag gingen we langs de (schoon)vaders. We eindigden de dag bij Van der Poel in Hengelo, jum!

Perks van thuiswerken, lekkere lunch! Ik maakte weer eens smoothie bowl en die was heerlijk!

En deze lunch was ook geweldig, nog beter dat we buiten konden lunchen.

En de nieuwe, prachtige limited edition van Best of Fantasy kwam binnen. Zo, zo mooi!

Ik besloot een hele warme donderdagmiddag spontaan vrij te nemen en heb eigenlijk alleen maar in de hangmat een boek gelezen. Beste beslissing ever!

We kregen nieuwe kozijnen eind juni, dus delen van het huis moesten ingepakt worden, zoals de woonkamer en mijn kantoor.

Tijdens het weekend van de kozijnen ontvluchtte ik het huis een beetje door op zaterdag naar Haarlem te gaan. Ik had afgesproken met Janneke, maar eerst zat ik 2,5 uur in de trein. Gelukkig wel eerste klas én met een goed boek.

Janneke gaat binnenkort trouwen en als mini-vrijgezellenfeestje gingen we high teaen bij een leuke spot in Haarlem. Heel gezellig én lekker natuurlijk!

En de zondag zat ik voornamelijk op zolder, wel gezellig met Mango!

Teamuitje! Aangezien ons kantoor in Den Haag zit, was het niet zo gek dat ons teamuitje op het strand was. We maakten o.a. cocktails (altijd een goed idee, toch?)

En toen was juni alweer voorbij! De tijd vliegt, echt bizar. Heel benieuwd wat juli allemaal gaat brengen!

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.