Deze boeken heb ik gelezen in Malta

Hallo daar! De afgelopen 1,5 week hebben we heerlijk genoten in Malta. We hebben vrij weinig gedaan, behalve veel bij het zwembad gelegen. Daar heb ik behoorlijk wat boeken verslonden en ik deel vandaag welke boeken ik heb gelezen én kort wat ik er van vond! Lees je mee?

1. Things We Never Get Over – Lucy Score*
De vakantie begon goed met deze topper. Het is denk ik een van mijn favoriete boeken van deze vakantie. Het is best een dikkerdje, maar absoluut geweldig om te lezen. Denk aan enemies to lovers, small town romance, enorme chemie, goede dosis spice en de nodige drama. Loved it!
Waardering: ****,5 

2. Vijf dates – Amy Jo Cousins
Vlak voor de vakantie kreeg ik een mailtje van Uitgeverij de Fontein met de vraag of ik een of meerdere boeken van Amy Jo Cousins wilde lezen. De uitgeverij heeft een aantal M/M novelles vertaald en Vijf dates is er eentje van. Deze leek me erg tof en heb ik gelezen in het zwembad (met mijn waterproof Kobo ;)). Een heerlijk verhaal voor tussendoor. Niet enorm bijzonder, maar zeker vermakelijk om te lezen. Mijn recensie volgt later nog uitgebreider op Instagram.
Waardering: ***,5

3. Seven Days in June – Tia Williams
Ik heb echt maanden naar dit boek uitgekeken, maar elke keer bestelde ik ‘m toch weer niet. Extra tof dat ik ‘m nu kon lezen via NetGalley. Eigenlijk was ik niet helemaal van plan om dit boek op vakantie te lezen, maar ik kon mezelf niet tegenhouden. En wauw! Dit boek was echt alles. Rauw en emotioneel, maar ook zo goed op papier gezet. Hoewel ik niet een enorme fan ben van second chance romance, was dit boek echt geweldig.
Waardering: ****,5 

4. A Not So Meet Cute – Meghan Quinn*
Een van de redenen dat ik KU wilde aanzetten is Meghan Quinn. Volgens mij zijn bijna al haar boeken via deze dienst te lezen en de ene klinkt nog leuker dan de ander. A Not So Meet Cute is echt heerlijk. Fake relationship, chemie trough the roof, wat wil je nog meer? Nu al zin om andere boeken van deze auteur te lezen.
Waardering: ****,5 

5. The Confidence of Wildflowers – Micalea Smeltzer*
Dit boek kwam ik tegen op Instagram (of Tiktok) en de titel en cover beloofden veel goeds. Ik vond ‘m alleen wel een beetje tegenvallen. Het verhaal voelde heel verontschuldigend en compleet niet geloofwaardig. Ook was het teveel drama, teveel van alles. Het is overigens het eerste deel in een duologie en ja, ik ga het tweede deel ook nog wel lezen, haha.
Waardering: ***

6. Stolen By the Boss – Logan Chance*
Nog zo’n eentje die ik tegenkwam via Tiktok. Het is een behoorlijk steamy verhaal, maar het plot ontbreekt een beetje. Het gaat vooral om de relatie tussen de hoofdpersonen en meer is het niet echt, terwijl de flaptekst wel meer belooft. Beetje jammer, maar alsnog een fijne read, hoor. Zeker voor bij het zwembad.
Waardering: *** 

7. Ook dat nog – Anya Niewierra & Merel Godelieve
Van dit boek ontving ik op de eerste dag van de vakantie het e-book zodat mijn recensie op 21 juni online kan komen. Mijn mening (en waardering) hou je dus nog even te goed.

8. Twisted Hate – Ana Huang*
Enemies to lovers done right! Dit was mijn derde boek van Ana Huang en ook deze stelde niet teleur. Dit is precies hoe een enemies to lovers hoort te zijn. En precies zoals je in de andere boeken van Ana Huang hebt gelezen, is ook dit boek niet zonder drama. Heerlijk hoor, dikke aanrader!
Waardering: *** 

9. The Love Of My Other Life – C.J. Connolly 
Ook dit was een boek dat ik via NetGalley kon lezen en ik ben absoluut niet teleurgesteld. Het verhaal voelde weliswaar niet heel erg nieuw, maar was wel goed uitgewerkt. Ik moet nog even broeden op een uitgebreidere recensie, maar die zal ik binnenkort delen op IG!
Waardering: **** 

10. Faking With Benefits – Lily Gold 
Vlak voor de vakantie las ik een reverse harem boek via KU van Lily Gold. En dat smaakte eigenlijk best naar meer. Dus aan het einde van de vakantie besloot ik nog een boek van deze auteur te lezen. En ook deze viel absoluut niet tegen. Zoals je verwacht met een reverse harem boek is het behoorlijk steamy, maar als je daar geen problemen mee hebt raad ik je deze absoluut aan.
Waardering: **** 

11. Zo moet het zijn – Adam Silvera & Becky Albertalli 
Oké, 
toegegeven, deze is nog niet helemaal uit, maar dat hoop ik vandaag nog wel te doen. Gaat vast lukken en dan lees je de recensie snel online!

Ik ben heel tevreden met 10,5 boek in 10,5 dag vakantie. En de meesten waren ook allemaal nog eens heel erg fijn. Betere leesvakantie kun je je niet wensen, toch? 🙂

Heb jij al een van bovenstaande boeken gelezen?

Liefs,
Marleen

* Normaal gesproken deel ik altijd of ik de boeken met Kobo Plus heb gelezen, maar deze vakantie had ik Kindle Unlimited aanstaan. Het sterretje betekent dus dat het boek te lezen is met KU.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.