Boekenbuit december 2022

In december heb ik een aantal prachtige boeken kunnen toevoegen aan mijn kast. Het was natuurlijk kerst en er lagen twee boeken voor mij onder de boom. Ik kocht drie boeken via Vinted, kreeg een paar recensie-exemplaren en kocht ook nog een boek voor mezelf. Kijk je mee?

Ik mocht in de laatste maand van 2022 drie boeken van drie uitgeverijen ontvangen. Aan het begin van de maand lag Deze winter in de bus, een novelle bij de hele toffe Heartstopper-serie. Mijn recensie is eerder deze week online verschenen.

Daarna ontving ik van Zomer & Keuning Schaduw in het vuur, aangezien ik mee heb gedaan aan de blogtour. Dat boek vond ik zo tof! Echt, het heeft compleet mijn verwachtingen overtroffen en ik kan niet wachten op het vervolg.

Van Blossom Books ontving ik Vervloekt, het vervolg op Verguld. Ik ben er op dit moment nog in bezig en je leest snel mijn recensie op de blog.

Via Vinted kocht ik Het Heartstopper Jaarboek, My Policeman en Wonder. Die laatste twee zijn in het kader van de challenge #12booksby12friends. Over die eerste heb ik een beetje getwijfeld, maar ik vind het leuk om mijn verzameling van Alice Oseman compleet te hebben!

Van lieve Janneke ontving ik vlak voor kerst en nog voor mijn verjaardag De Abdij van Northanger, een superleuke verrassing in de brievenbus. Die lezen we nu op dit moment samen, heel gezellig!

Onder de boom bij mijn schoonouders lag Normale mensen van Sally Rooney en De roep van het hart van Kiera Cass, yay!

En als laatste, die ik ben vergeten op de foto te zetten, kocht ik Lizzie Blake’s Best Mistake. Ik las eerder in het jaar A Brush With Love, het eerste deel in de serie. Dat boek was leuk, maar niet heel bijzonder. Ik ben echt heel erg blij dat ik dit tweede deel alsnog heb gelezen, want die was heel erg tof! Zelfs een van mijn favoriete boeken van 2022!

Welke boeken heb jij nog in 2022 mogen toevoegen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.