This month’s Favoritez #63 – December 2021

2021 is voorbij! December is wat mij betreft voorbijgevlogen en wat hebben we de maand én het jaar goed afgesloten! Waar december begon met best wel koude dagen en de laatste werkdagen, eindigden we in het warme Mexico. Lees je mee met het laatste maandoverzicht van dit jaar?

December begon goed met een lunch met Susan. We hadden elkaar eind november voor het eerste keer in het echt gezien en waren na onze koffie date nog steeds niet uitgepraat. Daarom besloten we snel een lunch in te plannen begin december. Ook deze keer waren we nog lang niet uitgepraat, zo gezellig!

Zo verliefd op onze stad Deventer!

I love my life en zeker op dit soort moment als we besluiten om spontaan buiten de deur te ontbijten. We gingen voor het eerst naar Groote Poot, een bakkerij in het centrum. De koffie was verrukkelijk, het croissantje redelijk standaard.

Gourmetten! We gingen in het weekend van Sinterklaas gourmetten met mijn ouders. Zijn wij de enige of eet je bij dit soort dingen altijd veel te veel?

Hoe leuk is deze tas die ik kreeg van Vin? Tevens een broodnodige schop onder mijn kont om Who’s Watching Mango nieuw leven in te blazen.

Ik heb zo lang uitgekeken naar Trots en vooroordeel, de versie van Lisette Jonkman. Ik begon dan ook gelijk toen ‘ie binnenkwam!

Af en toe is het heerlijk om even iets met jezelf te gaan doen. Ik ging daarom op een vrije vrijdag naar de kapper, liep een rondje door de stad en eindigde uiteindelijk bij de bibliotheek waar ik twee uur heerlijk heb gelezen. Love this!

Het laatste fysieke TBR stapeltje van het jaar! Ik legde deze vijf boeken klaar om nog te lezen voordat we op vakantie gaan en het is (bijna) gelukt! Alleen Een steekje los ligt nog ongelezen thuis op mij te wachten.

Zo lief, ik kreeg dit pakketje opgestuurd van Janneke! We zouden eigenlijk halverwege december afspreken, maar dat ging door tante Cor niet door. Dit was mijn verjaardagscadeautje, hoe lief!

Tijd voor een nieuwe telefoon! Ik koos voor de iPhone 12, in het blauw! I likeeee! Ik heb er alleen geen foto van, haha!

Om onze vakantie te vieren gingen we lunchen in Zwolle. Toffe tip: Wanna Waffle!

En toen was het eindelijk zo ver! Op naar Mexico! De laatste dagen voordat we weggingen waren een beetje stressvol, dus daarom was het helemaal geen straf om de eerste dagen lekker relaxt bij het zwembad door te brengen!

Onze trip begon met drie dagen Cancun. Cocktails en lekker eten, do you need more?

Vanaf Cancun gingen we door naar Merida waar we ook kerst vierden. We vierden kerst in een lekker toeristisch Mexicaans restaurant. Feliz Navidad!

Door naar de volgende stop, een van de leukste stadjes in Yucatan: Valladolid! Hier waren we 4 jaar geleden als eens geweest en het was een feestje om weer terug te zijn!

Taaaaaaaaaart! <3

En de maand – en daarmee ook het jaar – eindigden we op Isla Holbox, een van mijn favoriete plekken op aarde. En gelukkig viel het eiland niet tegen de tweede keer! Het was zelfs weer moeilijk om na 5 dagen de boot weer terug te pakken.

FELIZ AÑO NUEVO! De jaarwisseling vierden we heel toepasselijk op het strand, met blote voeten in het zand, 12 druiven en uiteraard een glas champagne. We hadden het jaar niet beter kunnen afsluiten!

Voor nu zijn we nog een paar dagen in Mexico, waar we nog even 200% van gaan genieten. Uiteraard lees je in het volgende maandoverzichtje meer over onze laatste dagen.

Hoe was jouw december? Heb je fijne dagen gehad?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.