Liefde of lust – Vi Keeland

Ik ben dol op de boeken van Vi Keeland en keek dan ook enorm uit naar haar nieuwste boek. Liefde of lust is de vertaling van Sex not love en dit boek had ik nog niet in het Engels gelezen. Nu kun je me altijd wakker maken voor dit soort fijne steamy romances, dus ik had vet veel zin om in deze te beginnen. Vandaag lees je mijn recensie!

Als Natalia en Hunter elkaar ontmoeten op een bruiloft, is het lust op het eerste gezicht. Maar Natalia heeft veel te knappe mannen met een groot ego zoals Hunter al een tijdje afgezworen. Aangezien zij in New York woont en hij in Californië, is het gelukkig niet al te moeilijk om bij hem uit de buurt te blijven. Bovendien geeft ze hem bij het afscheid een verkeerd telefoonnummer.
Een jaar later lopen ze elkaar toch weer tegen het lijf, en de aantrekkingskracht tussen hen blijkt nog steeds erg intens. Als Hunter voor een werkopdracht meerdere weken in New York moet zijn, stelt hij voor om die weken samen door te brengen, met een duidelijke einddatum en no strings attached. Dat klinkt Natalia goed in de oren. Wat ze voelen is tenslotte alleen lust, geen liefde. Of speelt er toch meer?

Liefde of lust is met recht weer een echt een boek van Vi Keeland. De schrijfstijl, de opbouw, ook zonder de naam op de cover zou je weten dat dit weer een pareltje is van mevrouw Keeland. Ik vind het altijd erg knap dat deze auteur het voor elkaar krijgt om een heerlijke, fijne, luchtige read weet neer te zetten, maar daar ook een mooie dosis serieuze onderwerpen en diepgang in weet te verwerken. Ook in Liefde of lust heeft de auteur een paar heftige onderwerpen een podium geven, maar het wordt tegelijkertijd geen enkel moment te zwaar.

In het begin moest ik er een beetje in komen. Het begin voelde voor mij behoorlijk grof en plat en ik was een beetje huiverig of dat de rest van het boek ook zo zou blijven. Gelukkig was dat compleet niet het geval en ben ik vooral in de tweede helft compleet verliefd geworden op Nat, Hunter en de andere personages. Ik heb vooral richting het einde echt met een brok in mijn keel gezeten, want wat heeft Keeland hun verhaal prachtig op papier gezet.

Vi Keeland staat er natuurlijk om bekend dat ze een heerlijke schrijfstijl heeft waar je echt door heen vliegt. Dat was in dit boek zeker niet anders. Heel af en toe voelde het een beetj te gehaast, maar dat stoorde mij niet tijdens het lezen. Dit boek is misschien niet mij ultieme favoriet van Keeland, maar ik heb absoluut genoten. Zoals ze ook in haar andere boeken doet, weet ze je ongetwijfeld met deze personages je hart te veroveren.

Yes, wederom een heerlijk boek van Vi Keeland! Gelukkig heeft ze nog heel veel meer geschreven, zodat we ons op kunnen maken voor nog meer fijne steamy reads!

Heb jij wel eens een boek van Vi Keeland gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Liefde of lust ♥ Auteur: Vi Keeland ♥ Uitgeverij: Volt
Aantal pagina’s: 332 ♥ ISBN: 9789021420929 ♥ Waardering: ****,5
Ik heb dit boek gekregen als recensie-exemplaar, dankjewel Volt!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.