Hoera, Favoritez bestaat 6 jaar (+ WIN)

Hallo, op deze maandag! Het is vandaag 1 augustus 2022 en dat betekent dat Favoritez alweer 6 (ZES!) jaar bestaat! Toen ik ruim 6 jaar geleden het plan had om een boekenblog te beginnen had ik nooit verwacht dat ik het zes jaar zou volhouden en al helemaal dat ik zoveel toffe dingen heb mogen doen dankzij Favoritez. Vandaag een korte terugblik én een winactie!

Allereerst wil ik jullie bedanken (en nee, dit wordt geen Oscarspeech, haha). Of je nu vanaf het begin mijn blog al volgt, ergens halverwege bent gaan meelezen of Favoritez pas sinds kort hebt ontdekt, DANKJEWEL! Mede dankzij jou blijft het een feestje om elke week meerdere artikelen en recensies te schrijven en te delen. Dankzij al mijn leuke, lieve en enthousiaste lezers blijft het enorm genieten om mijn liefde voor boeken en lezen te delen én dankzij jou ben ik nog lang niet van plan om te stoppen!

Of je nou mijn recensies trouw leest, geen enkel maandoverzicht overslaat (hoi papa en hoi oma!) of gewoon elk artikel gezellig mee leest, dankjewel voor je gezelligheid! De reacties die jullie achterlaten vervelen nooit en al jullie lieve en leuke reacties op social media zorgen ervoor dat ik elke dag in mijn handjes mag knijpen met zoveel leuke en lieve volgers.

En afgelopen jaar is Favoritez natuurlijk gegroeid naar een waar bedrijf waarmee ik hopelijk komend jaar nog meer kan gaan groeien.

Dus nogmaals, dankjewel!

En om dit jubileum niet zomaar voorbij te laten gaan vier ik dat graag met jou! In samenwerking met drie uitgeverijen heb ik een heerlijk boekenpakket samengesteld met drie van mijn favoriete boeken van de laatste tijd. Je maakt dus kans op één boekenpakket met drie boeken (en misschien nog wat leuke goodies ;)).

Je maakt kans op: 

Lady Kitty’s fortuinlijke zoektocht van Sophie Irwin
De liefdeshypothese van Ali Hazelwood (de blauwe editie)
Nooit meer hetzelfde van Susan Muskee

Dat is toch een heerlijke boekenpakket, toch? ♥ En het leukste? Nooit meer hetzelfde van Susan Muskee zal gesigneerd zijn! Denk je nu, dit wil ik winnen? SNAP IK! Lees snel verder wat je daarvoor moet doen!

♥ De winactie loopt via Instagram* (@marleen_favoritez). Zorg dat je mij op Instagram volgt. Laat onder de bijbehorende post van vandaag een reactie achter waarom jij dit pakket wilt winnen en tag een vriend of vriendin die dit boekenpakket ook wel zou willen winnen. 

♥ Optioneel: Deel de post in jouw stories (en vergeet mij dan niet te taggen), dit is niet verplicht! Wil je extra kans maken? Laat dan hieronder een leuke reactie achter (maar let op: om mee te doen doe je mee via Instagram!).

De winactie loopt van maandag 1 augustus t/m zondag 21 augustus 2022, 23:59 uur. De winnaar wordt via Instagram Stories bekend gemaakt. De winnaar heeft vervolgens drie dagen om zijn/haar adresgegevens naar mij op te sturen. Vervolgens ontvangt de winnaar het pakket zo snel mogelijk in huis.

Dus, hop naar Instagram en heel veel succes!

Liefs,
Marleen

* De winactie loopt (helaas) enkel via Instagram, omdat voor Favoritez dat verre weg het populairste platform is. Wie weet volgt er binnenkort een andere winactie waarmee je ook via andere kanalen mee kunt doen. 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Gefeliciteerd met 6 jaar Favoritez🎉🎉 Dit is een mooi Jubileum. Ga vooral zo door en laat ons meegenieten van alle mooie boeken die jij leest. Hieperdepiep hoera Favoritez is jarig Favoritez is jarig hieperdepiep hoera 🎉🎉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.