Deze boeken staan op mijn verlanglijstje voor de Deventer Boekenmarkt

Volgende week is het EINDELIJK zo ver: De Deventer Boekenmarkt. In 2020 en 2021 ging het om de welbekende reden niet door, maar dit jaar gelukkig wel weer! Ik heb er ZOVEEL ZIN IN! Ik heb weer een lijstje gemaakt met boeken die ik hoop te scoren, dus die deel ik graag met je! Lees je mee?

Janie Q – Emma Brodie
Dit boek wordt een beetje vergeleken met Daisy Jones & The Six dus dan heb je me al. Daarnaast is de cover ook echt een plaatje, dus ik hoop deze voor een fijn prijsje te kunnen kopen.

Blossom Books Klassiekers
Ik heb inmiddels vier hele mooie Blossom Books Klassiekers in de kast staan, maar ik mis er nog drie. Volgens mij staat Blossom Books er dit jaar ook weer, dus ik hoop dat ze wat klassiekers hebben meegenomen!

Women don’t owe you pretty – Florence Given
Dit boek staat al een hele tijd op mijn wishlist. Ik heb een beetje spijt dat ik ‘m een paar weken geleden niet voor slechts €5,- via Vinted heb gekocht, maar goed. Nu maar speuren op de boekenmarkt.

Tokio voor altijd – Emiko Jean
En als het even kan ook het vervolg, haha! Ik heb het eerste deel vorig jaar met veel plezier gelezen en wil ‘m eigenlijk wel in de kast hebben.

Onbreekbaar 3: Op gevoel – Lisette Jonkman
Ik hoop echt dat ik deze ga vinden, want dan heb ik EINDELIJK mijn serie compleet! En anders koop ik ‘m gewoon daarna een keer ofzo.

Boeken van Elif Shafak en Sally Rooney
Van beide auteurs heb ik nog niets gelezen en dat hoor ik volgens mij wel echt te doen, dus ik speur de boekenmarkt af naar boeken van deze twee auteurs!

Twijfelgevalletjes:

Wintereiland – Jenny Colgan
Hierbij is hetzelfde gevalletje als van Lisette Jonkman. Hoewel deze nog niet zoveel haast heeft, vind ik het stiekem wel leuk om de serie compleet te hebben.

De zomer van je leven – Jill Mansell
Hoewel ik deze best wil lezen, merk ik ook dat ze allemaal hetzelfde zijn. Mocht ie echt voor een leuke prijs te koop zijn, laat ik ‘m waarschijnlijk niet liggen, maar echt hoog op mijn lijstje staat ‘ie niet.

Lessen in chemie – Bonnie Garmus
Ik ben hier eigenlijk ook wel benieuwd naar. Dus als ‘ie ook ergens ligt voor een klein prijsje, hop in de tas!

Ga jij naar de Deventer Boekenmarkt? En maak je ook altijd een lijstje?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.