Mini-reviews van boeken die ik met Kobo Plus heb gelezen #18

Wauw, het is echt een hele tijd geleden dat ik een overzichtje met Kobo Plus mini-recensies heb gedeeld. En dit is wel een leuk overzichtje, want het zijn allemaal (oké, op één na) M/M romances (overigens niet met opzet). Dus, happy reading!

Vijf dates – Amy Jo Cousins
Ik ben altijd in voor een M/M romance (dat blijkt overigens ook wel uit de andere boeken die in dit lijstje staan deze keer haha), dus extra fijn dat uitgeverij De Fontein een aantal M/M novelles van auteur Amy Jo Cousins naar Nederland hebben gehaald (en ze zijn allemaal te lezen met Kobo Plus). Ik las op vakantie Vijf dates en die viel absoluut niet tegen. Het verhaal is enorm lief en schattig. Het is een korte novelle die je prima in een uurtje kunt lezen, dus perfect voor tussendoor. Het is niet enorm bijzonder of super origineel, maar heerlijk en vermakelijk om te lezen. Meer heb je eigenlijk ook niet nodig met een novelle, toch?
Waardering: ***,5

Hopelessly Bromantic – Lauren Blakely
Yes, een nieuwe M/M romance van Lauren Blakely. Ik heb er enorm naar uitgekeken en begon bijna direct toen ‘ie beschikbaar kwam op Kobo Plus. Dit boek speelt zich grotendeels af in London (love die stad), dus alleen om die reden vond ik het al geweldig. Maar zoals altijd weet de auteur de chemie, de personages en de liefde perfect op papier te zetten. Is het enorm nieuw? Lijkt dit boek een beetje op de andere (M/M)-boeken die Blakely heeft geschreven? Ja en ja, maar dat neemt absoluut niet weg dat het weer enorm fijn is om te lezen.
Waardering: ****

Everything For You – Chloe Liese
Wat een liefde voor dit boek, joh! Chloe Liese is sowieso een auto read auteur, maar een M/M romance van deze auteur? PURE PERFECTIE! Het kon alleen maar geweldig worden en dat was het ook. Ik heb alles laten vallen toen dit boek beschikbaar kwam op Kobo Plus, alles moest wijken en ik heb NO REGRETS. Dit boek is alles, lief, grumpy, schattig, echt, realistisch. Het was alles wat ik nodig had in mijn leven. De chemie tussen Gavin en Oliver? WAUW! Maar het is vooral zo knap hoe de auteur de personages zo levensecht op papier heeft gezet (maar goed, zou me ook weer niet moeten verbazen na 6 boeken). Minpuntje? Dit boek was veel te kort. IK heb meer van deze personages nodig in mijn leven. Echt, je hebt dit boek nodig.
Waardering: *****

There Comes My Man – Lauren Blakely
Het vervolg op Hopelessly Bromantic kon natuurlijk niet ontbreken en die heb ik ook eigenlijk direct gelezen toen ‘ie op Kobo Plus kwam. En deze vond ik mwa. Het was nog steeds een fijne read en ik vond het heerlijk om te zien dat deze twee mannen hun welverdiende HEA kregen, maar ik vond het verhaal verder een beetje plat en zelfs een beetje saai. Gelukkig was ‘ie niet al te dik en had ik ‘m binnen een paar uurtjes uit.
Waardering: ***,5

Hallo nu – Jenny Valentine
Vorig jaar – tijdens onze allereerste date – kreeg ik dit boek van Jennifer, heel lief! Wel heeft ‘ie al die tijd ongelezen in de kast gestaan (oeps). Daar bracht ik eerder deze maand verandering in (en las ‘m vooral via Kobo Plus haha). En ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Ik heb eerder boeken van Jenny Valentine gelezen en ik wist dus al dat ze een prachtige schrijfstijl heeft. En daar heb ik ook echt wel van genoten. Maar het verhaal wist me niet heel erg te trekken op een bepaalde manier? Het voelde soms te afstandelijk of misschien toch te bloemrijk beschreven. Dit is overigens wel een dikke aanrader als je van prachtig beschreven verhalen houdt.
Waardering: ***,5

Welk boek van bovenstaande titel zou jij nog willen lezen?

Liefs,
Marleen

PS. Wil je ook Kobo Plus? Je kunt deze dienst één maand gratis uit proberen. Als je via deze link Kobo Plus activeert maak je bovendien kans op één jaar gratis Kobo Plus lezen!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.