To be read in Mexico

Net als veel andere boekenliefhebbers is de vakantie de perfecte tijd om veel boeken te verslinden, je TBR een klein beetje te verkleinen of gewoon fijne boeken te lezen waar je normaal gesproken niet aan toekomt. Op dit moment zitten wij voor bijna drie weken in Mexico en natuurlijk heb een ik een aantal boeken die ik deze weken graag zou willen lezen. Als ik echt een volledige lijst zal delen zal die uit zo’n 25 boeken bestaan, en we zijn van plan om ook nog wel iets van Mexico te zien haha. Vandaag dus een lijstje met boeken die ik echt echt hoop te lezen. 

Al heel wat jaren heb ik een e-reader en die gaat altijd trouw mee op vakantie. Ik neem dan ook bijna nooit meer fysieke boeken mee, want die nemen altijd veel ruimte in en ze zijn vaak ook niet heel erg licht. Dit jaar heb ik besloten om toch één fysiek boek in mijn koffer te stoppen (weet mijn vriend alleen niet ;)). Ik wil Muggenland van David Arnold al maanden lezen en daar wil ik nu eindelijk verandering in brengen!

Daarnaast heb ik mijn e-reader volgegooid met boeken. Lekkere fijne reads zoals Zolang het duurt van Abbi Glines, boeken van Sarah Morgan (de O’Neill Brothers trilogie) en Weg van jou van N.I. Montgomery staan al een tijdje te wachten om gelezen te worden. Ook ben ik heel erg benieuwd naar Het ongeluksproject die ik laatst goedkoop heb gekocht en naar De gloed van gedoofde sterren van Kate Ling en Op mijn schouders die al maanden op mijn ereader staan.

Op vakantie vind ik het altijd heel erg fijn om gewoon te lezen waar je zin in hebt en geen verplichtingen te hebben. Maart stond vooral in het teken van deadlines en recensie-exemplaren en ik heb dit zoveel mogelijk proberen weg te werken voordat ik in het vliegtuig zou stappen (en dat is ook bijna gelukt). Toch heb ik wel twee recensie-exemplaren meegenomen. Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van Karin Wijns of ik haar e-book Hard tegen Hart wilde recenseren. Deze hoop ik dus ook deze vakantie te lezen. Daarnaast ontving ik laatst als verrassing Ik wil ook zo’n man van Xander Uitgevers. Stiekem gaat er dus nog een extra fysiek exemplaar in de koffer!

En ach, omdat ik nog lang niet genoeg boeken heb om te lezen heb ik ook nog een proefabonnement afgesloten bij Kobo Plus. Ik weet het, ik loop hopeloos achter, maar tot nu toe was ik nog niet bekend met Kobo plus en daar wilde ik met deze vakantie graag verandering in brengen. Ik sloot een abonnement af en zette heel simpel deze ebooks op mijn kobo: Hazelwoud, Iskari, Een gestolen kus, Verwrongen en Everless. Vooral naar die laatste ben ik heel benieuwd dus die zou zomaar de eerste kunnen zijn die ik zal gaan lezen.

Over twee weken zijn we er weer en dan zal ik een uitgebreid artikel laten weten welke boeken ik allemaal heb gelezen. ♥

Heb jij al een van deze boeken gelezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.