Dit heb ik gelezen in Mexico

Hallo, daar zijn we weer! De afgelopen weken zaten we in het heerlijke Mexico en wat hebben we genoten. We hebben prachtige stranden gezien, mooie dingen bezocht, maar vooral heerlijk gerelaxt! Relaxen betekent voor mij vooral veel lezen en zoals je in dit artikel al kon lezen had ik een behoorlijke TBR meegenomen! Vandaag vertel ik je welke boeken ik allemaal heb gelezen! 

 1. Ongetemd van Liz Hartevelt. Ik begon met deze NA (waarvan de recensie al online is verschenen). Ik kan je dit boek echt van harte aanbevelen, hij is fijn!
  Waardering: ****
 2. De miljonair zoekt een bruid van Jessica Clare. Hoewel deze boeken nooit echt heel sterk zijn, vind ik dit altijd heerlijk om op vakantie te lezen. Vermakelijk, maar geen hoogstandje.
  Waardering: ***
 3. Zolang het duurt van Abbi Glines. Yes, ik had twee boeken van Abbi Glines ‘opgespaard’ om te lezen op vakantie en dit was er een van. Tof om te lezen hoe de bad boy zoveel meer inhoud en diepgang krijgt in zijn eigen boek!
  Waardering: ****
 4. Mijn versie van jou van Christina Lauren. Zo, zo mooi! Echt een aanrader. De recensie is al online verschenen.
  Waardering: ****
 5. Alleen voor nu van Abbi Glines. Dit boek was een beetje hetzelfde als het andere boek dat ik deze vakantie van Abbi had gelezen, maar alsnog een fijne read en wederom perfect voor vakanties.
  Waardering: ****
 6. Winters paradijs van Sarah Morgan. Hoewel het behoorlijk raar was om een heel winters boek (lees: meters sneeuw) met zo’n 30 graden te lezen was het een fijne! Yup, ik ben nu echt Sarah Morgan fan.
  Waardering: ***
 7. Heb jij haar gezien van Sophie Hannah. Mijn verwachtingen waren behoorlijk hoog van deze thriller, maar wat een tegenvaller. Veel te chaotisch, compleet niet spannend en er werden veel teveel personages geïntroduceerd. Erg jammer!
  Waardering: **
 8. Everless van Sara Holland. Een fantastische YA, ik kan niet wachten op het vervolg. De recensie lees je hier heel snel online.
  Waardering: ****
 9. Nooit meer bang van Gaby Rasters. Vlak voor de vakantie kocht ik nog snel dit ebook en wat een heftig verhaal. Misschien een beetje simpel, maar het verhaal komt hoe dan ook binnen. De recensie komt hier nog online.
  Waardering: ***
 10. Een nieuwe zomer van Sarah Morgan. Ik had de hele O’Neill Brother serie van deze auteur meegenomen, dus een echt zomers boek mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Een heel fijn deel, en ik denk mijn favoriet van de serie.
  Waardering: ****
 11. Het ongelukproject van Julie Buxbaum. Wat een heerlijk, hartverwarmend verhaal! Hele sterke personages. Binnenkort lees je de recensie online!
  Waardering: ****
 12. Vuurwerk in de sneeuw van Sarah Morgan. Wederom een ultiem winters en vooral kerstachtig verhaal, maar wat was het genieten.
  Waardering: ****
 13. Hard tegen hart van Karen Wijns. In het artikel met mijn TBR las je al dat ik een recensie-exemplaar mee ging nemen en dat was dit boek. Hij was leuk, maar niet heel bijzonder. Binnenkort lees je hier de recensie.
  Waardering: ***
 14. Baby daddy van Kendall Ryan. Hoe het komt weet ik niet, maar op vakantie lees ik best vaak in het Engels. Via Kobo plus las ik deze fijne erotische roman, simpel maar echt genieten!
  Waardering: ****
 15. Op de vlucht van Rachel Gibson. Dit boek noemde ik al in mijn lijstje met boeken om naar uit te kijken dit voorjaar en ik kon ‘m lezen via Kobo plus. Erg fijn en perfect voor tijdens de laatste dagen bij het zwembad.
  Waardering: ****
 16. Allesbehalve oké van Laura Steven. Dit boek lag bij thuiskomst op mij te wachten (wat ik overigens ook wist), maar door allerlei toffe en enthousiaste recensies van medebloggers was ik zo nieuwsgierig geworden! Toen ik zag dat het boek via Kobo plus werd aangeboden moest ik gewoon al beginnen. Tijdens het laatste uurtje van de vlucht las ik ‘m uit en wauw! De recensie verschijnt morgen online.
  Waardering: ****

Zoals je kunt zien heb ik 16 boeken gelezen op vakantie en ik ben dan ook heel heel tevreden met het resultaat. Zo heb ik een slag kunnen slaan in mijn reading challenge (ik loop nu zo’n 7 boeken voor), ook heb ik een aantal boeken kunnen lezen die al een tijdje op mijn TBR stonden. Heel erg fijn!

Misschien is het je opgevallen dat ik een aantal boeken van mijn TBR niet heb gelezen. Zo nam ik Muggenland en Ik wil ook zo’n man mee en ben ik er in begonnen, maar vond ik de eerste pagina’s beide niet zo bijzonder dat ik gestopt ben met lezen. Hopelijk heb ik daar binnenkort alsnog een keertje zin zodat ik deze snel uit kan lezen.

Ook vond ik Kobo plus echt heel fijn deze vakantie en binnenkort zal ik mijn bevindingen hier verder op de blog nog delen.

Welk boek wil jij nog van dit lijstje lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.