De wedding planner (deel 5 t/m 9) – Marijke Vos

Een hele tijd geleden las ik de eerste vier delen in De wedding planner serie van Marijke Vos. Een heerlijke serie voor tussendoor, waar de afgelopen maanden elke maand een deel van online verscheen. Inmiddels is de serie compleet en daarom besloot ik in één ruk de serie uit te lezen. Je leest vandaag wat ik van deel 5 t/m 9 vind! Lees je mee?

Tessa en Maartje organiseren een ingetogen, stijlvolle bruiloft aan het strand. Bijna alles hebben ze al geregeld, alleen de taart moet nog besteld worden. Daar kan toch weinig bij misgaan? Toch komt er genoeg op hun pad om de weddingplanners weer een gezellig drukke week te bezorgen. Mimi vertelt haar grote nieuws aan Tessa, Maartje wordt opeens gebeld door een huilende Brenda – de assistente van bruidszaak Antonia’s – die even haar hart moet luchten, en Tessa heeft haar date met Michiel. Op weg naar de trouwerij gaat er toch nog iets gruwelijk fout met de bruidstaart… Kan Rob de weddingplanners uit de brand helpen? En is hiermee de koelte tussen hem en Tessa ook meteen weer uit de lucht?

Het was eigenlijk de bedoeling dat ik op een rustige zondagochtend één deel ging lezen, maar uiteindelijk las ik die dag de andere vier delen ook gelijk uit. Dat zegt gelijk al iets over de schrijfstijl van Marijke en de fijne vaart van de serie, want ik kon niet meer stoppen met lezen. De avonturen van Maartje en Tessa gaan door en hoewel het echt maanden gelezen was, zat ik er gelijk weer in. Marijke Vos heeft een fijne en verslavende schrijfstijl waardoor je eigenlijk niet kunt en wilt stoppen.

Ik schreef het in mijn vorige recensie al, maar deze boeken zijn perfect voor tussendoor. Heb je even een half uurtje over maar wil je niet gelijk in een nieuw boek beginnen? Lees een deel in deze serie! Op zoek naar een pauze tussen het (thuis)werken door? Een deel lees je waarschijnlijk net in je lunchpauze uit. Het is heerlijk romantisch, niet al te veel drama en vooral een fijne sfeer waardoor je even heerlijk kunt ontspannen. Houden we van, toch?

Hoewel de delen redelijk kort zijn (gemiddeld 100 pagina’s op mijn Kobo) krijgt Marijke het toch elke keer voor elkaar om het een afgerond geheel te maken in een groter geheel. Ontzettend tof. Elk deel is dus prima los te lezen (en elke bruid krijgt haar mooiste dag), maar tegelijk maken Tessa en Maartje ook een groei door, zowel persoonlijk als op professioneel vlak. Ik vind het echt jammer dat ik nu afscheid heb moeten nemen van deze personages.

Als je op zoek bent naar fijn leesvoer voor tussendoor waarmee je even heerlijk kunt zwijmelen? Dan is de Wedding planner serie van Marijke Vos iets voor jou! Alle delen staan inmiddels online en zijn te lezen met Kobo Plus. Ook zijn ze los verkrijgbaar voor €1,49 per stuk.

Ben jij al in deze serie begonnen?

Liefs,
Marleen

Titel: De wedding planner ♥ Auteur: Marijke Vos ♥ Uitgeverij: Loft Books
Prijs per deel  €1,49 ♥ Gemiddelde waardering: ****
Titels van de laatste delen:
Bruidstaarten en slagroomspuiten (#5)
Glitterkanonnen en bridezilla’s (#6)
Picknicks en catwalks (#7)
Bierbrouwers en wijnvaten (#8)
Champagneglaze en tranentrekkers (#9)

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.