Win een exemplaar van ‘De make-over’ van Tessa Bailey (Favoritez 4 jaar!) [GESLOTEN]

Yay, daar zijn we weer met een nieuwe winactie! In samenwerking met vier uitgeverijen mag ik 4 exemplaren van mijn favorieten van 2020 weggeven. Afgelopen zaterdag maakte je al kans op een exemplaar van De waarheid (je kunt nog steeds mee doen!) en vandaag maak je kans op een hele fijne feelgood, namelijk De make-over van Tessa Bailey. In samenwerking met uitgeverij Karaker mag ik vandaag een exemplaar weggeven, doe je mee?

De make-over is Tessa Bailey’s eerste boek op de Nederlandse markt, maar het smaakt zeker naar meer! In mijn recensie lees je al dat ik enthousiast ben, maar een van jullie kan binnenkort ook genieten van Georgie en Travis!

Hier gaat het boek over:

Georgies familie heeft een goedlopend renovatiebedrijf, maar tot verdriet van haar ouders heeft zij besloten een ander pad te kiezen. Zij organiseert kinderpartijtjes en verjaardagsfeestjes en maakt anderen graag aan het lachen. En… ze is vastbesloten om een vrouw van de wereld te worden!
Stap 1: een nieuwe opzet voor het bedrijf (een website die iets minder oubollig is, misschien?)
Stap 2: een heel nieuwe garderobe (en leggings zijn ook gewoon broeken)
Stap 3: snel de “looks’ aanpakken (doen mensen nog aan ontharen?)
Stap 4: de markt op! (en stop met die verliefdheid op Travis Ford!)

Je leven opnieuw inrichten betekent ook de waarheid onder ogen zien: Georgie heeft al in eeuwen geen date meer gehad. En wie is er nu beter geschikt om haar imago op te vijzelen dan de plaatselijke sportheld en favoriet van de roddelbladen?
Tijd voor actie!

Deze winactie gaat via Instagram. Volg Favoritez op Instagram, tag iemand onder de post die De make-over ook wil lezen en deel de foto in jouw stories. Vergeet mij niet te taggen, anders weet ik niet dat je mee doet. Zorg dat je profiel op openbaar staat, anders kan ik niet zien of je de foto in je stories deelt.

Je kunt meedoen tot dinsdag 18 augustus 2020, 23:59 uur. Daarna wordt de winnaar via Instagram bekend gemaakt. De winnaar dient binnen 7 dagen te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.*

Veel succes en ik zie jullie graag op Instagram!

Tot donderdag voor een nieuwe winactie!

Liefs,
Marleen

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Karakter Uitgevers. Dankjewel Karakter!

* Door mee te doen ga je akkoord met de voorwaarden. Als je hebt gewonnen vraag ik je je adresgegevens per mail naar mij op te sturen. Je gegevens worden enkel gebruikt om het gewonnen boek naar je op te sturen.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.