Maak kans op een exemplaar van ‘De waarheid’ van Colleen Hoover (Favoritez 4 jaar!) [GESLOTEN]

Hallo leuke mensen, deze week is het feest op Favoritez, want de blog bestaat vandaag precies 4 jaar, hooray! 4 jaar geleden verscheen op 1 augustus het eerste artikel online en sindsdien heb ik zoveel toffe dingen meegemaakt. Ik heb auteurs mogen interviewen, te gekke boeken mogen ontvangen en ook heeft mijn quote op verschillende boeken gestaan, hoe tof!? Natuurlijk laten we dit jubileum niet zomaar voorbijgaan en daarom organiseer ik de komende week 4 hele toffe winacties!

Welkom bij de eerste winactie om te vieren dat Favoritez 4 jaar bestaat! Deze week maak je kans op 4 van mijn favoriete boeken van dit jaar en vandaag beginnen we met het fantastische boek De waarheid van Colleen Hoover. Lees snel verder wat je daarvoor moet doen!

Colleen Hoover kennen we allemaal van de prachtige, emotionele rollercoasters. Nu is ze terug in een heel ander genre, maar met De waarheid laat ze zien dat ze ook een Queen is met een hoofdletter Q in het thrillergenre. Zoals je in mijn recensie al kunt lezen ben ik enorm fan en ik mag nu een van jullie blij maken met een exemplaar!

Hier gaat het boek over:

Schrijfster Lowen kan nauwelijks rondkomen, tot ze de kans van haar leven krijgt: ze mag de populaire boekenserie van Verity Crawford voltooien, die door een auto-ongeluk zelf niet meer kan schrijven. Als Lowen door Verity’s aantekeningen gaat, ontdekt ze een ongepubliceerde autobiografie die verborgen had moeten blijven. Ze besluit om het verhaal verborgen te houden, ook voor Verity’s man Jeremy. Maar dan krijgt ze gevoelens voor Jeremy. Hoe lang kan Lowen de waarheid voor zich houden?

Om kans te maken op het exemplaar deel je hieronder in de reacties een van jouw favorieten van 2020 (so far) en schrijf je je in voor de abonnementsservice (zie hier rechts ‘Abonneer je op Favoritez’). Zo ontvang je elk nieuw artikel gelijk in je mailbox (en ook de komende winacties ;)). Wil je extra kans maken? Volg Favoritez dan op Facebook en/of Instagram*. 

Je kunt meedoen tot zaterdag 15 augustus 2020, 23:59 uur. Daarna ontvangt de winnaar per mail bericht. Zorg dat je meedoet met een geldig mailadres zodat ik contact kan opnemen met de winnaar. De winnaar dient binnen 7 dagen te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.**

Heel veel succes en ik ben benieuwd naar jullie favoriete boeken van dit jaar.

Tot dinsdag voor een nieuwe winactie!

Liefs,
Marleen

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Zomer & Keuning. Dankjewel Z&K!

* Heb je op Instagram en/of Facebook een andere naam, plaats dat dan ook in de reacties zodat ik kan zien met welke naam je volgt.
** Door mee te doen ga je akkoord met de voorwaarden. Als je hebt gewonnen vraag ik je je adresgegevens per mail naar mij op te sturen. Je gegevens worden enkel gebruikt om het gewonnen boek naar je op te sturen.

Misschien vind je dit ook interessant

14 reacties

 1. Gefeliciteerd met je 4-jarig blogbestaan, dat er nog veel volgen!
  Ik heb verschillende favoriete auteurs, oa Bryndza, Boersma, Arlidge.

 2. Ik heb vorige week het boek “The boy, the mole, the fox and the horse” van Charlie Mackesy gekocht. Werkelijk prachtig!

  Gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan; graag nog vele jaren meer!

 3. Gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan van je blog. Goed bezig!
  Om meteen in het thriller-genre te blijven; ik heb genoten van Drie dagen van Anders Roslund. Heel verrassend.
  En natuurlijk ben ik al geabonneerd op je nieuwsbrief en volg ik je op facebook.

  1. Gefeliciteerd met je jubileum, ik volg je al een tijd met veel plezier!
   Een aantal van mijn favorieten so far:
   Feelgood: de verkikkerd-reeks van Lisette Jonkman! En ik pleit voor jou! van Marijke Vos.
   Qua thrillers: Het bloemenmeisje van Anya Niewierra, de speelgoedman van Heleen van den Hoven en Perfecte resten!
   1 favoriet kiezen is echt onmogelijk.. 😉
   Ik volg je trouwens met mijn account Famkeleest.

 4. Leuke actie en gefeliciteerd! Een van mijn favorieten van dit jaar is Alles op Alles van Tamara Haagmans. Ik heb gelachen en gehuild, een enorme aanrader!

 5. Van harte gefeliciteerd met je 4 jarig jubileum.

  Wat mijn favoriet is van 2020 so far… lastig. Ik heb een aantal keer 5 sterren gegeven.

  De nachtroos en het italiaansw meisje van Lucinda.
  Raak me. Niet.
  Het bloemenmeisje en
  De actrice in mij…

  Alsnik hieruit koet kiezen dan denk ik dat ik ga voor Raak me. Niet. Omdat ik hier zo mega nieuwsgierig ben gemaakt naar jet 2e deel, dat ik dus nog jiet heb gelezen🙈helaas…

  Volgen doe ik je al via beide kanalen.
  Succes met je acties…

 6. Gefeliciteerd!
  Mijn favoriet zo ver is het schaduwjaar, omdat het boek me echt kon verrassen en ik in eerste instantie niet dacht dat ik het leuk zou vinden!
  (@lindsay.leest)

 7. Proficiat met je jubileum!

  Ik denk dat voorlopig mijn favoriet van 2020 Brieven aan de duisternis is.
  Dit boek heeft mij onverwacht zo hard geraakt! Benieuwd of er nog een boek volgt dat deze kan overtreffen.

 8. De laatste brief van Recebba Yarros. Ik heb echt een softspot voor militaire verhalen en de impact wat dat op je leven heeft. Omdat vaak mensen zeggen daar kies je toch voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.