Mijn verlangen – Jodi Ellen Malpas

Een nieuw boek van Jodi Ellen Malpas? Die moet ik natuurlijk lezen! Het was alweer een tijdje geleden dat ik iets van deze auteur in mijn handen had en ik kon niet wachten om te beginnen. De flaptekst met ‘onweerstaanbare aantrekkingskracht’ maakte me direct nieuwsgierig en zodra ik het boek binnen had, begon ik enthousiast. Vandaag lees je wat ik van Mijn verlangen vind!

Annie is nooit echt verliefd geweest. Door haar drukke baan heeft ze ook geen tijd om te daten. Maar als ze tijdens het uitgaan de mysterieuze Jack ontmoet, voelt ze hun onweerstaanbare aantrekkingskracht. En als ze kort daarna samen moeten werken, lijkt het lot een spelletje met ze te spelen. Kunnen ze werk en privé wel gescheiden houden? Of is het allemaal niet zo toevallig?

Dit artikel is onderdeel van de blogtour rondom Mijn verlangen.

De recensies van haar eerdere boeken staan hier niet online (misschien komt dat ooit nog), dus jullie weten natuurlijk niet wat ik daar van vond. De grote pluspunten aan haar boeken vind ik de personages om verliefd op te worden. Ze zijn absoluut adorable en misschien ben ik stiekem wel een beetje verliefd op Jack. Ondanks dat ik de namen echt niet origineel vind, vond ik het wel heerlijk om mee te lezen met bad ass Annie die haar eigen bedrijf als een powervrouw op de kaart zet en er alles voor doet om een goede naam voor zichzelf maakt. I like!

Het verhaal zelf is alleen heel anders dan ik had verwacht. De flaptekst zet je compleet op het verkeerde been wat dat betreft en dat vind ik een beetje jammer. De Engelse titel (Forbidden) en daarbij ook die flaptekst past veel beter en bereid je iets beter voor op het verhaal. Ik kan, om deze recensie eer aan te doen, ook niet anders dan een klein beetje spoilen. Annie heeft een ondenkbare spannende nacht met een vreemde wie ze achteraf niet uit haar hoofd kan zetten en als ze elkaar dan ontmoeten blijkt Jack getrouwd te zijn. Die zag ik absoluut niet aankomen (wat dat betreft heeft de auteur het goed gedaan), maar ik heb gemengde gevoelens over de uitwerking ervan. Jodi Ellen Malpas is tijdens het schrijven op zoek gegaan naar excuses waarbij vreemdgaan wel toegestaan is en dat vind ik niet echt kunnen. Ja, de personages zijn echt heel erg leuk, maar dat ze allebei in zo’n ‘verboden’ situatie zitten (en er ook mee doorgaan), maakt ze net iets minder.

Natuurlijk heeft de auteur me zeker niet teleurgesteld met de erotische scènes waar de spanning en aantrekkingskracht van af spat. Het is misschien allemaal net iets te overdreven, maar in dit soort boeken (waar je heerlijk bij kunt wegdromen) is dat totaal niet erg.  Ze weet hoe ze goede seksscènes op papier moet zetten en daar heb ik zeker van genoten.

Mijn verlangen is misschien niet mijn favoriet van deze auteur, maar alsnog een fijn boek dat gegarandeerd voor een paar uurtjes leesplezier zal zorgen. Echter maakt het onderwerp mijn leesplezier een beetje tegenstrijdig. Jammer!

Liefs,
Marleen

PS. Het volgende artikel in de blogtour lees je op In mijn boekenkast! 

Titel: Mijn verlangen ♥ Auteur: Jodi Ellen Malpas ♥ Uitgeverij: Xander Uitgevers
Aantal pagina’s: ♥ ISBN: 9789401607926 ♥ Waardering: ***
Ik heb dit boek als recensie-exemplaar mogen ontvangen, dankjewel Xander Uitgevers! 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.