Voorjaar 2019: Boeken om naar uit te kijken

O, mensen, wat gaan er binnenkort weer prachtige titels verschijnen! Ik heb alle catalogi weer doorgebladerd en daar word je hebberig van, hoor! Mooie feelgoodtitels, spannende YA’s en vervolgdelen in toffe series. Ruim je portemonnee goed op (of juist niet ;)) en kwijl mee. 

Net als de vorige keer heb ik de titels verzameld per maand en ze op volgorde van verschijning in een rijtje geplaatst. Thrillers, feelgood en YA staan door elkaar. De boeken waar ik het meest naar uitkijk en die het hoogst op mijn verlanglijstje staan zijn dikgedrukt. Door op de link van de titel te klikken kun je het boek bestellen of pre-orderen bij Bol.com*.

FEBRUARI 

O, man, man, MAN! Februari wordt fantastisch met een nieuwe Charlotte de Monchy, een nieuwe Christina Lauren, het tweede deel in de Off Campus serie van Elle Kennedy en natuurlijk Gevaar van Erin Watt! Ik sluit me denk ik een hele maand op in een hutje met al die mooie boeken? Join me?!

♥ Nee heb je – Charlotte de Monchy (verschijnt op 1 februari) – Feelgood bij Boekerij
♥ Ik wil niet voor je vallen – Christina Lauren (verschijnt op 1 februari) – Feelgood bij Xander Uitgevers
♥ De jongen met twee namen –  Maggie Harcourt (verschijnt op 6 februari) – Young Adult bij Young & Awesome
Jij ik alles – Catherine Isaac (verschijnt op 12 februari) – Feelgood bij Boekerij
♥ Wilder, Nova & Rebel – Rebecca Yarros (verschijnen op 12 februari) – New Adult bij Zomer & Keuning (al reeds als e-book verschenen, verschijnen nu tegelijkertijd als paperback) 
♥ Dit is hoe het ging – Astrid Boonstoppel (verschijnt op 14 februari) – Young Adult bij Blossom Books
♥ Losgelaten – Abbi Glines (verschijnt op 15 februari) – New Adult bij Karakter Uitgevers
♥ Dertien – Steve Cavanagh (verschijnt op 15 februari) – Thriller bij Luitingh Sijthoff
♥ Gevaar – Erin Watt (verschijnt op 19 februari) – Young Adult bij Fontein
♥ Het Rosie Resultaat – Graeme Simsion (verschijnt op 19 februari) – Feelgood bij Luitingh Sijthoff
♥ De fout – Elle Kennedy (verschijnt op 26 februari) – New Adult bij Volt
♥ Vlam – Alice Broadway (verschijnt op 27 februari) – Young Adult bij Young & Awesome

MAART

Hoewel in maart minder boeken verschijnen dan in februari zijn het wel echte pareltjes. Vooral de nieuwste Colleen Hoover staat boven aan mijn verlanglijstje, maar ook de nieuwste Jennifer Probst ga ik waarschijnlijk direct lezen zodra ‘ie binnenkomt!

♥ Leugens en lattes – Lauren Weisberger (verschijnt op 12 maart) – Feelgood bij Boekerij
♥ Mijn belofte aan jou – Colleen Hoover (verschijnt op 12 maart) – New Adult bij Zomer & Keuning 
Jouw onweerstaanbare charmes – Jennifer Probst (verschijnt op 15 maart) – Feelgood bij Boekerij
♥ Ingesloten – Samira Ahmed (verschijnt op 19 maart) – Young Adult bij Blossom Books
Overgave Melissa Brayden (verschijnt op 19 maart) – Feelgood bij Volt

APRIL 

April is een heel veelzijdige maand, wat releases betreft. Drie thrillers waar ik erg nieuwsgierig naar ben, een nieuw boek van Jennifer L. Armentrout en natuurlijk de nieuwste Lisette Jonkman! Come to me! ♥

♥ Kom je spelen – M.J. Arlidge (verschijnt op 2 april) – Thriller bij Boekerij
♥ Het lied van mij en jou – J.D. Barrett (verschijnt op 2 april) – Feelgood bij Fontein
♥ De secretaresse – Renee Knight (verschijnt op 5 april) – Thriller bij Ambo | Anthos
♥ Als morgen niet bestaat – Jennifer L. Armentrout (verschijnt op 16 april) – New Adult bij Zomer & Keuning
♥ Verknocht – Lisette Jonkman (verschijnt op 17 april) – Feelgood bij Luitingh Sijthoff
♥ Weersta me – Tahareh Mafi (verschijnt op 19 april) – Young Adult bij Blossom Books
♥ Ik wil met je mee – Jill Mansell (verschijnt op 23 april) – Feelgood bij Luitingh Sijthoff
 De executie – Danielle Bakhuis (verschijnt op 25 april) – Young Adult bij Best of YA 

MEI 

De laatste maand voordat de zomercatalogus in gaat, maar nog steeds brengen de uitgeverijen pareltjes uit. Ik ben vooral erg nieuwsgierig naar Verovering, een NA waarin twee vrouwen een rol zullen krijgen en ik ben ook erg benieuwd naar de nieuwste Dani Atkins. Hopelijk is dat ook weer een tranentrekker!

♥ Zonder mij – Dani Atkins (verschijnt op 7 mei) – Feelgood bij Fontein
♥ Het boek van jou en mij – Fiannuala Kearney (verschijnt op 13 mei) – Feelgood bij Xander Uitgevers)
♥ Het omgekeerde van altijd – Justin A. Reynolds (verschijnt op 14 mei) – Young Adult bij HarperCollins
♥ Luister naar me – Kristen Proby (verschijnt op 17 mei) – Feelgood bij Karakter
♥ Hopeloos – Abbi Glines (verschijnt op 20 mei) – Feelgood bij Karakter
♥ Verovering – Kristen Callihan (verschijnt op 21 mei) – Feelgood bij Volt
♥ Verleidelijk lekker – Madelein Kerseboom (verschijnt op 21 mei) – Feelgood bij Uitgeverij Marmer

Mooie titels, hè? Vooral februari wordt fantastisch! Hoewel er een aantal titels tussenstaan die ik ooit een keertje wil lezen, zijn het wel allemaal titels die ik wel echt wil lezen. Hurray voor alle fantastische uitgeverijen!

Naar welke titels kijk jij uit?

Liefs,
Marleen

* Als je via deze linkjes iets besteld krijg ik daar een kleine commissie voor waarvan ik verzendkosten van winacties van betaal of andere kosten die ontstaan door Favoritez. 

Misschien vind je dit ook interessant

7 reacties

  1. Ik ga Gevaar en De jongen met twee namen lezen voor Hebban, ik ben erg benieuwd hoe Gevaar verder gaat. De nieuwste Colleen Hoover had ik per ongeluk al in het Engels gekocht, want ik had er niet bij nagedacht dat deze misschien ooit wel eens vertaald zou gaan worden. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar Als morgen niet bestaat en Het omgekeerde van altijd. Verder komen in deze maanden vooral fantasy titels uit waar ik benieuwd naar ben. En Ingesloten natuurlijk, want de auteur komt naar YALFest.

  2. Wat een toffe titels allemaal! Als eerste kijk ik uit naar de nieuwe Charlotte Monchy. En uiteraard deel 5 van de royals. En Het Rose Resultaat moet ik lezen want de eerste 2 delen heb ik ook gelezen. Maar waar ik echt heel blij van word is een nieuwe Lauren weisberger! ❤️

  3. Wat een goed lijstje! Ik kende sommige boeken nog helemaal niet (die nieuwe Colleen Hoover had ik helemaal gemist zelfs *meteen opzoeken*). Om andere boeken in je lijstje sta ik ook echt te springen. Verknocht, De Deal #2 en De Royals #5 – zin in! Zo fijn om te zien dat er weer zulke mooie boeken uitkomen dit voorjaar.

  4. Aaaah zoveel pareltjes! Arme portemonnee!! Ik ben vooral erg benieuwd naar de nieuwe Royals en Christina Lauren. En natuurlijk naar De Fout, want De Deal vond ik echt fantastisch 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.