Boekenbuit juli 2020

Juli was fantastisch met nieuwe boeken. Ik heb twee mega favorieten toegevoegd aan mijn kast en ook nog een aantal andere pareltjes. Ik kreeg vooral veel recensie-exemplaren, echt tof! Dankjewel lieve uitgeverijen! Kijk je mee naar mijn boekenbuit?

Begin juli ontving ik Vol verwachting van Madelein Kerseboom, haar derde roman. Ik heb haar andere boeken met veel plezier gelezen en dus was ik erg benieuwd naar haar derde boek. Inmiddels staat de recensie al online, dus je kunt al lezen wat ik ervan vond!

In juni had ik van HarperCollins een e-book ontvangen van Liefde met vertraging zodat de recensie op dag van verschijning online kon en begin juli ontving ik ook de paperback. Dit boek is zo schattig! Hier lees je mijn recensie!

Ik was zo gelukkig toen een exemplaar van Stranddagboek op mijn mat viel! Zo enorm veel liefde voor dat boek, echt pure perfectie! Dit boek is absoluut een favoriet van dit jaar!

Van Zomer & Keuning ontving ik de paperback van Rood, wit & koningsblauw, aangezien ik meedeed aan de blogtour en ook dit boek is pure perfectie. Ook al een favoriet van dit jaar, haha!

Van Young & Awesome ontving ik Iron Sisters Forever en daar was ik heel blij mee. Vorig jaar vond ik het eerste deel erg tof dus ik wilde natuurlijk ook graag het vervolg lezen. Mijn recensie lees je hier.

Bij thuiskomst uit Hamburg lag Een nobel streven van Julia Quinn op mij te wachten en ik begon gelijk de volgende dag met lezen. Zo’n enorme fijner schrijfster! De recensie is afgelopen maandag al online verschenen.

Eerder in juli verscheen Het mooie van ons, het vierde deel in de Fusion-serie van Kristen Proby. Ik begon eigenlijk in het boek en mijn recensie verschijnt aankomende vrijdag online!

Als laatste lag Een glimp van jou in juli in de bus. Samen met vier andere leuke bookstagrammers doe ik mee aan een Instagramtour met dit boek. Ik kan zo niet wachten om te beginnen! De recensie verschijnt halverwege augustus online.

Begin dit jaar (ergens in februari) pre-orderde ik Boyfriend material nadat ik dit boek bij Christina Lauren voorbij zag komen. De flaptekst klonk enorm goed en ik wist gewoon dat ik dit boek moest lezen. Ruim een half jaar later kwam ‘ie binnen en ik ben heel trots dat ik gelijk ben begonnen, en wow! Wat een boek, echt een enorme aanrader! Ik schreef een Instagram-recensie die je hier kunt lezen!

Tijdens een dagje Den Haag kon ik het natuurlijk niet laten om even Paagmans in te gaan en ik ging niet met lege handen naar buiten. Eigenlijk zocht ik twee andere boeken (maar die hadden ze helaas niet), maar ze hadden wel een (zo goed als nieuw) exemplaar van Stad van glas van Robert Pobi en die vond ik echt enorm goed. Ik vind het daarom wel tof om ook een exemplaar in de kast te hebben staan en ik kan ‘m nu ook uitlenen (hoi pap, kom je ‘m ophalen? ;)). Voor €5,- kon ik ‘m niet laten liggen!

Eigenlijk ging ik Paagmans in voor Wijnroutes van Lonely Planet, maar die hadden ze helaas niet. Daarom besloot ik het boek te bestellen. Ik had het boek al twee keer in huis gehad van de bibliotheek, maar ik wilde nu graag een eigen exemplaar, omdat we van plan zijn veel wijnroutes te gaan maken.

Eind juli werd ik echt superlief verrast door Janneke die een exemplaar van Cinder & Ella op had gestuurd, hoe lief? Ik was zo enorm benieuwd naar dit boek. De recensie lees je snel online!

Zoveel mooie boeken waartussen echt een aantal favorieten zitten. Ik heb ook bijna alle boeken al gelezen, dus dat is ook enorm fijn!

Welk boek heb jij toegevoegd in juli?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.