Boekenbuit april 2018

Het is alweer de eerste woensdag van de maand en dat betekent tijd voor een boekenbuit! In april was ik grotendeels van de tijd in Mexico dus mijn boekenbuit is deze maand niet heel erg groot. Toch mocht ik drie toffe recensie-exemplaren ontvangen en bestelde ik zelf twee boeken via de grote blauwe bol! Kijk je mee?

Zoals ik al zei heb ik in april drie recensie-exemplaren mogen ontvangen. Toen we terug kwamen van vakantie lagen er twee pakketjes op mij te wachten (post is altijd leuk als je terugkomt!). Van uitgeverij Karakter ontving ik Allesbehalve oké van Laura Steven en daarvan heb je de recensie al kunnen lezen! Echt een aanrader! Ook lag Fataal spel van Chinouk Thijssen in de bus na thuiskomst. Daarin ben ik al wel begonnen, maar het begin trok me niet helemaal. Wel ben ik van plan om dit boek dit weekend weer op te pakken, want ik heb zoveel enthousiaste en positieve recensies gelezen dat ‘ie wel goed moet zijn!

Als laatste mocht ik afgelopen week van Young & Awesome het nieuwste boek van Krystal Sutherland ontvangen: Een bijna definitieve lijst van nachtmerries. Ik ben heel erg benieuwd naar deze, dus hij zal snel gelezen worden! Stay tuned voor de recensie!

En ik bestelde deze twee pareltjes bij Bol.com. Een boek van Jennifer L. Armentrout lees ik altijd en ik kon niet wachten om ook aan deze te beginnen. Ik ben er nu in bezig en tot nu toe vind ik ‘m tof! Volgende week lees je hier de recensie!

Na alle enthousiaste recensies en alle girlcrushes op de auteur heb ik dit boek ook maar gelijk besteld. Zo’n gehyped boek kan je niet niet lezen, toch? Ik hoop echt dat Bloed en beenderen de verwachtingen waar gaan maken!

Welke boeken heb jij aan je kast toegevoegd in april?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Wat een mooie boekenbuit! Ik heb ook Bloed en Beenderen aan mijn kast toegevoegd in april. En daarnaast heb ik nog 8 boeken gekocht op bookstoreday. Oeps!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.