De wake-upcall – Beth O’Leary

Een boek van Beth O’Leary is altijd een goed idee en ze stelt nooit teleur. Ik keek dan ook enorm uit naar haar nieuwste boek en wat fijn dat de vertaling tegelijk met het origineel verscheen! Ik begon bijna direct toen het boek binnenkwam en vandaag lees je mijn recensie!

Collega’s Izzy en Lucas kunnen elkaar niet uitstaan, maar als hun geliefde Forest Manor Hotel letterlijk dreigt in te storten, móéten ze wel samenwerken. Als het hotel dankzij Izzy een flinke beloning opstrijkt voor het terugbezorgen van een verloren trouwring, lijkt dat dé oplossing. Izzy en Lucas besluiten op zoek te gaan naar de eigenaren van de andere vier ringen die al jaren bij de gevonden voorwerpen liggen. Maar terwijl hun bittere rivaliteit verandert in iets heel anders, dringt zich toch de vraag op of ze banger zijn hun baan te verliezen – of hun hart…

Ook dit boek van O’Leary is weer een feestje. Ik kan er nooit mijn vinger echt goed opleggen, maar O’Leary heeft een originele schrijfstijl die net iets anders is dan anders. Haar boeken zijn nooit standaard en dat heeft ze met De Wake Up Call maar weer eens laten zien. Het is een heerlijke enemies to lovers en wat een feestje dat je dit boek vanuit beide perspectieven leest. Er is daadwerkelijk sprake van hate, maar ook zeker van aantrekkingskracht, lust en jawel, liefde.

Ik moet zeggen, na haar vorige boek, die uiteindelijk echt fantastisch bleek te zijn vond ik het plot van dit boek een ietsiepietsie tegenvallen. En dat is niet eerlijk, want deze romance is gewoon heerlijk en heel erg goed uitgewerkt. Maar mocht je een fantastische plottwist verwachten? Die ga je niet vinden. En dat is ook niet erg, want met de chemie, de ruzies en de drama is dit echt een boek dat je moeilijk weg kunt leggen.

Kenmerkend aan de boeken van O’Leary is dat haar personages niet standaard zijn, heel erg eigen zijn en vooral altijd goed zijn uitgewerkt. Ik ben echt fan geworden van Lucas, maar Izzy heeft ook een plekje in mijn hart gekregen. De auteur heeft de perfecte lijn gevonden als het gaat om (mis)communicatie en hoe verder je komt, hoe meer je gaat juichen voor de personages. En niet alleen om de hoofdpersonen, maar de bijpersonages krijgen ook een prachtige rol.

Yes, wederom een heel geslaagd boek van deze auteur. Ik kan nu al niet wachten wat ze nog meer voor ons in petto heeft. Mocht je (nog) onbekend zijn met deze auteur, wacht niet langer en begin met lezen. You won’t regret it!

Wat is jouw favoriete boek van Beth O’Leary?

Liefs,
Marleen

Titel: De wake-upcall ♥ Auteur: Beth O’Leary ♥ Uitgeverij: de Fontein
Aantal pagina’s: 334 ♥ ISBN: 9789026169373 ♥ Waardering: ****,5
Ik heb dit boek gekregen als recensie-exemplaar, dankjewel de Fontein!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.