Reading Challenges 2019 – Update #3

Het is alweer eind september, dus tijd voor de derde update van de reading challenges dit jaar. Ik heb volgens mij nog nooit zo’n goed leesjaar gehad, want wat heb ik veel boeken al gelezen tot nu toe. Vandaag dus even een update over juli, augustus en september! Kijk je mee?

De tussenstand so far
Begin dit jaar zette ik mijn reading challenge (op zowel Goodreads als Hebban) op 130 boeken. Hetzelfde aantal als vorig jaar, aangezien ik had verwacht niet al teveel te kunnen lezen (HA HA HA). Ik was namelijk van plan om zo goed als fulltime te gaan werken en dan is het maar weer de vraag hoeveel je dan kunt lezen. Zoals je misschien in mijn vorige updates al hebt gelezen, gaat het echt extreem goed. Ik heb zelfs mijn doel van 130 boeken al gehaald en wel op 27 augustus! Ruim vier maanden voor het einde van het jaar. Daarnaast wil het ook zeggen dat als ik op dit tempo doorga, ik bijna de 200 boeken moet kunnen aantikken. Het is even de vraag of dat lukt, maar we zullen zien! In ieder geval staat de teller nu op 147. Ik had verwacht om in Zuid-Afrika redelijk veel te lezen, maar so far zijn er in de eerste week ‘slechts’ twee boeken uitgelezen. Overigens wel twee hele fijne en daarnaast hebben we al zoveel toffe dingen gezien en gedaan (waarover later meer), dus erg vind ik het natuurlijk niet! 😉

Wederom heel erg divers
Net als in het vorige kwartaal heb ik wederom lekker divers gelezen! Ik las weer een mooi aantal Engelse boeken (waarbij mijn favoriet Stuck up Suit van Vi Keeland & Penelope Ward was), ik las veel feelgood, maar ook een stuk meer YA dan het half jaar ervoor.

In totaal las ik de afgelopen drie maanden 52 boeken, waarvan 9 Engels en  5 non-fictie waren. Heerlijk, die afwisseling!

De favorieten
Ik las een hele fijne stapel, maar daar zaten ook een aantal hele mooie boeken tussen. Dit zijn mijn favorieten, in willekeurige volgorde, van juli, augustus en september:

Verknocht van Lisette Jonkman
Her Royal Highness van Rachel Hawkins
Leven met een leugen van Wendy Brokers
Ik niet op jou van Sally Thorne
The Darkest Star van Jennifer L. Armentrout
Het schaduwjaar van Kim Liggett
Gek van Clementine van Lex Martin
De laatste brief van Rebecca Yarros (de recensie verschijnt halverwege oktober online!)

Hoe ga jij met je reading challenges? Loop je een beetje op schema?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.