This month’s Favoritez #21 – April 2018

Wat was april een fantastische maand! Ik denk nu al mijn favoriet van 2018, haha! Natuurlijk stond de maand grotendeels in het teken van onze vakantie naar Mexico, maar was de laatste week ook een hoogtepuntje (maar waar ik binnenkort iets meer over ga vertellen). Tijd om eventjes terug te blikken op april, kijk je mee? 

April begon natuurlijk met het paasweekend en wij begonnen eerste paasdag goed met een brunch bij mijn ouders. Of course hadden we veel te veel, maar lekker was het wel! Daarna gingen we nog eventjes langs oma en de schoonoudjes! Tweede paasdag stond vooral in het teken van koffers inpakken, opruimen en alles klaarmaken voor de vakantie want direct na Pasen was het tijd voor Mexicoooo!

En Mexico, wat was je fantastisch! We hebben zoveel mooie dingen gedaan en gezien en echt genoten van onze tijd daar. Het eerste artikel over onze rondreis heb je al online kunnen lezen en volgende week volgt de volgende!

We (en natuurlijk de rest van Nederland) erg geluk met het weer toen we terugkwamen en konden gelijk bij mijn ouders aanschuiven voor een lekkere barbecue! Mijn ouders hebben een hele fijne loungeset waar je gezellig kunt zitten, ook als het afkoelt!

Zoals je in een apart artikel hebt kunnen lezen heb ik in Mexico echt ontzettend veel kunnen lezen. Ik heb in totaal 16 boeken verslonden en uiteraard heel tevreden met het aantal. Bij thuiskomst was mijn leesflow echter compleet verdwenen en las ik ‘slechts’ één boek uit, haha #oeps. Hopelijk wordt – ondanks veel drukte waaronder mijn tentamens – mei net iets beter!

Eind april werkte ik ook mijn laatste dagje bij Starbucks. Heel erg jammer en ik ga al die leuke collega’s zeker missen! Mocht je het gemist hebben: vanaf april werk ik twee dagen bij Primera (heel fijn tussen al die boeken ;)).

En toen was april alweer voorbij! Mei wordt volgens mij een hele drukke maand met studeren voor een aantal laatste tentamens die ik nog heb, de verjaardag van mijn vriend en hopelijk heel fijn weer! Volgende week heb ik een heel erg tof nieuwtje die mijn tijd de afgelopen weken compleet heeft opgeslokt, dus stay tuned! 

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.