Een kleine blogupdate

Zoals jullie misschien hebben gemerkt, verscheen er afgelopen woensdag geen artikel online. Mijn tentamens komen er helaas weer aan en dat zorgt ervoor dat ik een stuk minder tijd heb om te bloggen. Daarnaast stap ik na de tentamenperiode bijna direct in het vliegtuig, dus ook tijdens mijn vakantie heb ik weinig tijd om leuke artikeltjes uit te typen. In de maanden juni en juli zullen er dus kleine aanpassingen zijn online en daar ga ik je vandaag iets meer over vertellen! Lees je gezellig mee? 

Op vrijdag 9 juni heb ik mijn eerste tentamen en daar ben ik al een tijdje hard voor aan het studeren. Daarna heb ik nog een aantal toetsen die ik heel graag wil halen, dus juni zal grotendeels in het teken staan van studeren, studeren en ja, nog meer studeren. Hoe graag ik tussendoor ook wil bloggen, moet ik mijn tijd echt gaan besteden aan het leren van strafrecht, bestuursrecht (ugh) en ondernemingsrecht. Ik heb de laatste tijd gemerkt dat het bloggen toch behoorlijk wat tijd inneemt (kijk bijvoorbeeld naar artikeltjes schrijven, social media en foto’s maken) en helaas heb ik de tijd daar op dit moment niet helemaal voor.

Daarom heb ik, met wel een klein beetje pijn in mijn hart, besloten om in de maanden juni en juli ‘maar’ drie keer per week in plaats van vier keer artikeltjes online te plaatsen. Dat houdt in dat ik de maandag weg laat vallen en er dus elke woensdag, vrijdag en zondag een blogje online komt. Waarschijnlijk zal twee van die artikeltjes een recensie zijn, omdat ik, ondanks de tentamenstress, waarschijnlijk nog wel twee boeken per week zal lezen (een mens moet immers ontspannen, toch?).

Elke woensdag, vrijdag en zondag dus. Wel zal de content per week verschillen. De ene keer zal op woensdag een recensie online komen en de week een andere ‘boekig’ artikel. Ik probeer om de inhoud zoveel mogelijk af te wisselen.

In juli staat een drieweekse vakantie naar Thailand op het programma (en ik kijk er zo naar uit!). Omdat ik mijn blog in die periode niet helemaal wil stil laten vallen ben ik nu bezig om allerlei leuke artikeltjes voor jullie te plannen, zodat er ook in die drie weken content online zal staan. Ook zal ik op social media zoveel mogelijk proberen te delen (en natuurlijk af en toe een foto van Thailand ;)).

Vanaf augustus ben ik weer helemaal terug (ondanks wat onvermijdelijke hertentamens) en zullen er dus weer vier artikelen per week online verschijnen. Begin augustus bestaat Favoritez ook 1 jaar (wauw, wat gaat de tijd toch snel) en hoop ik wat leuke winacties online te kunnen hebben. Het moet natuurlijk wel gevierd worden! 🙂

Nou, ik ga weer even genieten van het mooie weer (en verder met de Blossom Books Readathon, doe jij ook mee?). Nu zijn jullie in ieder geval op de hoogte dat het de komende maanden iets rustiger is op de blog!

Geniet van deze mooie dag! ♥

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Heel veel succes met je tentamens! Ik heb door school de komende tijd ook echt geen tijd om te bloggen helaas, dus ik ken je struggles. School gaat alleen voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.