Dingen waar ik naar uitkijk

Het is een beetje een vaste prik hier op de blog dat ik vlak voor de zomer vooruitkeek naar allerlei leuke plannen. Normaal gesproken zou ik nu bijvoorbeeld uitkijken op een roadtrip naar Champagne, de Deventer Boekenmarkt, dagjes strand, etc. Helaas zit dat er nu allemaal (waarschijnlijk) niet in, maar gelukkig heb ik wel een lijstje (met vooral kleine dingen) om naar uit te kijken. Kijk je gezellig mee?

Zoals ik hierboven al schreef staat onze zomer vaak in het teken van een roadtrip naar Champagne, dagjes weg naar het strand of steden in Nederland en natuurlijk de Deventer Boekenmarkt. Helaas is de boekenmarkt al verplaatst naar volgend jaar en waarschijnlijk moeten we onze roadtrip in juni ook annuleren. Omdat ik er heel erg van hou om naar dingen uit te kijken, maakte ik een ander soort lijstje.

Seizoen 3 van Bull op Videoland (26 mei)
Om maar lekker gek te beginnen: ik kijk enorm uit naar seizoen 3 van de toffe serie Bull! Vanaf 26 mei is dit seizoen te zien op Videoland en ik kijk er echt mega naar uit. Bull gaat over Jason Bull die een bedrijf heeft in juryselectie. Ik hou van Amerikaanse rechtszaakseries en dit is toch wel een hele toffe. Daarnaast eindigde seizoen 2 best wel spannend, dus can’t wait!

Chillen in de tuin
Zoals je hier afgelopen al week kon lezen hebben wij onze voor- en achtertuin aangepakt en vooral onze achtertuin is nu zo gaaf en gezellig. Sowieso zouden wij in de zomer niet op reis gaan (pas in september), maar met weinig mogelijkheid voor terras, moeten we maar een eigen terras maken in de achtertuin. We hebben verschillende plekjes waar we kunnen relaxen, ik heb natuurlijk wat receptjes voor de perfecte zomervibe en verder heel boeken lezen! Zin in!

De nieuwe boeken uit de zomercatalogi
Over boeken gesproken! Heb je mijn artikel over alle prachtige boeken die deze zomer gaan verschijnen al gelezen? De lijst is mega en we hoeven ons absoluut niet te vervelen! Ik kijk enorm uit naar De kleur van Colorado van Rebecca Yarros, Ik pleit voor jou van Marijke Vos, Cinder & Ella van Kelly Oram en Omkijken naar morgen van Wendy Brokers. Zoveel toffe boeken om te lezen en gelukkig een fijne tuin om deze boeken te verslinden! Laat het mooie weer maar komen!

Barbecueën
Hopelijk gaan we een heerlijke warme zomer in waarin we vaak de barbecue kunnen aansteken en waarbij het ook mogelijk is om mensen uit te nodigen. We hebben vorig jaar een barbecue gekocht die we slechts één keer hebben gebruikt en daar moeten we deze zomer toch echt verandering in brengen. Als we dan niet buiten op het terras mogen eten, moeten we dat maar thuis doen, toch?

Zomerse dingen bakken
Ondanks warme temperaturen vind ik het nog steeds leuk om te bakken. Uiteraard pas ik de recepten wel aan en kijk ik uit om bijvoorbeeld zelf ijs te maken of een zomerse cheesecake. In het Cheesecake boek van Ohmyfoodness staat een hele lekkere blueberry cheescake met limoncello en die wil ik sowieso een keer maken deze zomer! Wie komt er proeven? 😉

Naar welke dingen kijk jij uit de komende maanden die hopelijk wel kunnen? Heb je nog inspiratie?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.