Zomer 2020 – Boeken waar ik naar uitkijk

Ongelofelijk hoeveel boeken er deze zomer gaan verschijnen! Weten de uitgeverijen meer dan wij en gaat de coronacrisis langer duren dan verwacht? Laten we het hopen van niet, maar we hebben in ieder geval genoeg te lezen! Met maanden waar soms meer dan 10 toffe titels verschijnen hoeven we ons niet te vervelen! Ik zet al het moois weer op een rijtje! Kijk je mee?

As always heb ik de titels verzameld per maand en ze op volgorde van verschijning in een rijtje geplaatst. Thrillers, feelgood, YA en non-fictie staan door elkaar. De boeken waar ik het meest naar uitkijk en die het hoogst op mijn verlanglijstje staan zijn dikgedrukt. Daarnaast heb ik deze keer een extra ‘categorie’. toegevoegd. De schuingedrukte boeken lijken me tof, maar ik ben ook eerlijk: de kans dat ik zo snel ga lezen is niet zo heel groot. Eerder een gevalletje van ooit, bij de bibliotheek of via Kobo Plus. Maar ze zijn wel het noemen waard.
Door op de link van de titel te klikken kun je het boek bestellen of pre-orderen bij Bol.com*.

MEI

Officieel hoort mei niet bij de zomercatalogus, maar ik had Verlies me. Niet van Laura Kneidl nog niet benoemd en daar ben ik toch wel heel nieuwsgierig naar! Ik heb het eerste deel al gelezen (de recensie komt begin mei online) en dat belooft veel goeds voor het slotdeel!

Verlies me. Niet – Laura Kneidl (26 mei; Zomer & Keuning)

 

JUNI

O mensen, verstop je portemonnee alsjeblieft in juni, want er komt zoveel mooier! Ik kijk enorm uit naar het nieuwste boek van Rebecca Yarros, waarschijnlijk wordt dat weer mega janken. Ook ben ik heel erg benieuwd naar het nieuwste boek van Marijke Vos (die cover!) en Cinder & Ella. Dat laatste boek is voor de fans van De Royals en dan heb je me al! Ik kan over alle boeken eigenlijk wel iets schrijven, maar zeggen de covers en titels niet genoeg? 😉

Trust again – Mona Kasten (2 juni; Boekerij)
De kleur van Colorado – Rebecca Yarros (3 juni; Zomer & Keuning)
♥ 
Misverstand in the middle of nowhere – Lis Lucassen (3 juni; Zomer & Keuning)
♥ Iron Sisters Forever – Tracy Banghart (3 juni; Young & Awesome)
♥ De player – Vi Keeland (4 juni; Volt)
♥ Schat, wil jij dit even doen? – Eve Rodsky (9 juni; Meulenhoff Boekerij)
♥ Plankenkoorts – Tamara Haagmans (11 juni; LS Amsterdam)
♥ Waar is Grace – Emily Elgar (16 juni; de Fontein)
♥ Ik pleit voor jou – Marijke Vos (16 juni; HarperCollins)
♥ 
Oost west, thuis best – Linda Holmes (18 juni; LS Amsterdam)
♥ Het geheim – Elle Kennedy (18 juni; Volt)
♥ Bijna echt – Lisa van Campenhout (19 juni; Blossom Books)
♥ Even tussen ons – Jane Fallon (23 juni; de Fontein)
♥ Verstrengeld met jou – Sylvia Day (23 juni; HarperCollins)
♥ Cinder & Ella – Kelly Oram (23 juni; de Fontein)
♥ 
De make-over – Tessa Bailey (30 juni; Karakter Uitgevers)

JULI

Nog zo’n maand vol met moois. Ik ben heel benieuwd naar het book van Roni Loren dat bij Z&K gaat verschijnen (en het vervolg schijnt precies een maand later), waarschijnlijk gaan die allebei de koffer in! Daarnaast is Z&K echt fantastisch omdat ze de vertaling van Red, White & Royal Blue naar Nederland halen! Dat boek is zo, zo mooi! Die wil je lezen! Uiteraard kijk ik ook uit naar het nieuwste boek van Julia Quinn (hallo guilty pleasure!) en kan ik het waarschijnlijk niet laten om de Onbreekbaar-serie van Lisette Jonkman ook in paperbacks in de kast te hebben. Dag zuurverdiend geld! 😉

♥ Zij die ontkomen – Roni Loren (1 juli; Zomer & Keuning) – ebook only
 Verover me – Stefanie van Mol (2 juli; Volt)
♥ De First Lady – James Patterson & Brendan Dubois (4 juli; Nieuw Amsterdam)
♥ 
Liefde met vertraging – Laura Jane Williams (7 juli; HarperCollins)
♥ Zonder gezicht – Robert Bryndza (7 juli; Boekerij)
♥ Onbegrensde liefde – Lisette Jonkman (10 juli; LS Amsterdam)
♥ Rood, wit & koningsblauw – Casey McQuiston (14 juli; Zomer & Keuning)
♥ 
Een nobel streven – Julia Quinn (14 juli; Boekerij)
♥ 
Thuis in het Duincafé– Debbie Johnson (21 juli; Boekerij)
♥ 
Het mooie van ons – Kristen Proby (31 juli; Karakter Uitgevers)

AUGUSTUS

Naast juni is augustus denk ik mijn favoriete maand, want zoveel boeken waar ik naar uit kijk! Allereerst het nieuwste boek van Wendy Brokers (#megafan), die ik stiekem al heb gelezen, maar ik bij verschijning gewoon nog een keer ga verslinden. Wat je meeneemt lijkt me prachtig en het nieuwe boek van Lex Martin wil ik ook het liefst nu lezen, haha! Is het al augustus?

♥ Hij die blijft – Roni Loren (1 augustus; Zomer & Keuning) – ebook only
♥ Omkijken naar morgen – Wendy Brokers (4 augustus; Boekerij)
♥ 
Slapeloos – Romy Hausman (4 augustus; HarperCollins)
♥ Een glimp van jou – Holly Miller (4 augustus; HarperCollins)
♥ Wat je meeneemt – Katherine Center (10 augustus; Boekerij)
♥ 
Op gevoel – Lisette Jonkman (10 augustus; LS Amsterdam)
♥ Moordgids voor lieve meisjes – Holly Jackson (13 augustus; Volt)
♥ Onvergetelijk – Lex Martin (13 augustus; Volt)
♥ 
Mannen van de wereld: Hitte – Audrey Carlan (18 augustus; Boekerij)
♥ Mannen van de wereld: Droom – Audrey Carlan (18 augustus; Boekerij)
♥ Fifty-fifty – Steve Cavenagh (19 augustus; LS Amsterdam)
♥ De echtgenotes – Tarryn Fisher (31 augustus; Karakter Uitgevers)

SEPTEMBER

Normaal gesproken is september best saai (bijna altijd bij de laatste maand van de catalogi), maar nu is september best wel heel erg tof! Een nieuw boek van Amy Giles (die bij echt omver heeft geblazen met Alles is nu en ik ben ook mega benieuwd naar American Royals en Op slag verliefd van Meghan Quinn, een nieuwe auteur bij Volt! Genoeg boeken om mee te nemen in de koffer naar Amerika!

De scherven – Amy Giles (1 september; Zomer & Keuning)
♥ Drie weduwen – Cate Quinn (8 september; Boekerij)
♥ Op slag verliefd – Meghan Quinn (10 september; Volt)
♥ 
Dantes goddelijke komedie: de hel – Lies Lavrijsen (15 september; Blossom Books)
♥ Nu ik je zie – Merlijn Kamerling (22 september; Meulenhoff Boekerij)
♥ American Royals – Katharine McGee (29 september; de Fontein)

Naar welke boeken kijk jij uit?

Liefs,
Marleen

* Als je via deze linkjes iets besteld krijg ik daar een kleine commissie voor waarvan ik verzendkosten van winacties betaal of andere kosten die ontstaan door Favoritez. Bij de boeken waar geen linkje beschikbaar is staan de boeken helaas nog niet op Bol.com. 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Altijd mijn favoriete artikel, dan heb ik ineens weer zoveel boeken om naar uit te kijken. Dat maakt me echt blij. Een heel groot deel komt op m’n lijstje, meeste kijk ik uit naar de nieuwe Rebecca Yarros en Wendy Brokers!

  2. Super handige blog! Ik kijk uit naar de vertaling van Red, White and royal blue, cinder & Ella en het boek van elle Kennedy. Ik heb American royals al gelezen en die is echt heel erg goed!

  3. Ik vind het altijd zo tof om te zien dat we een beetje dezelfde smaak in boeken hebben. Zo kijk ik zelf ook enorm uit naar het nieuwste boek van Wendy Brokers en Rebecca Yarros (en nog veel meer natuurlijk) 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.