Maak kans op ’99 procent van mij’ van Sally Thorne (Favoritez 4 jaar!)

Vandaag is het alweer tijd voor winactie drie om het vierjarig jubileum van Favoritez te vieren! Deze week maak je kans op 4 van mijn favoriete boeken van het afgelopen jaar. Wederom heb ik vandaag een enorm fijne feelgood, namelijk het tweede boek van Sally Thorne, 99 procent van mij. Sally Thorne is een van mijn favoriete auteurs geworden en vandaag mag ik een van jullie blij maken met een exemplaar, lees snel verder!

Na Ik niet op jou is Sally Thorne dit jaar terug met 99 procent van mij en net als haar debuut is dit boek echt enorm fijn. Ik heb zo enorm genoten van Tom en Darcy en heb gelijk weer zin om het boek te herlezen. Heb je het boek nog niet gelezen? Lucky for you, want je maakt vandaag kans op een exemplaar! Benieuwd waarom je dit boek nou echt moet lezen? Je leest het in mijn recensie!

Hier gaat het boek over:

Fotografe Darcy Barrett heeft de halve wereld over gereisd en weet het nu zeker: geen enkele man kan tippen aan Tom Valeska. Helaas is hij de beste vriend van haar tweelingbroer Jamie en schijnt hij daardoor verboden terrein voor haar te zijn. Ze heeft nog nooit meer dan 1 procent van hem gekregen…
Wanneer Tom het huisje van haar oma gaat opknappen, ziet ze hem na jaren weer terug. Eén ding is er in ieder geval veranderd, stelt ze vast: hij is voor het eerst in tien jaar single. Ze besluit dat hij wel wat hulp met klussen kan gebruiken. Er moet toch iemand een oogje in het zeil houden? Zodra de vonken als vanouds over en weer springen, beseft Darcy dat die ene procent niet meer genoeg is. Deze keer zal ze zorgen dat Tom Valeska voor 99 procent van haar wordt!

Deze winactie gaat via Facebook. Volg Favoritez op Facebook en laat onder de bijbehorende post een reactie achter waarom jij kans wilt maken op dit boek. Wil je extra kans maken? Tag dan iemand die dit boek ook wilt winnen en deel de winactie op je eigen profiel op Facebook.

Je kunt meedoen tot donderdag 20 augustus 2020, 23:59 uur. Daarna wordt de winnaar via Facebook bekend gemaakt. De winnaar dient binnen 7 dagen te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.*

Heel veel succes en tot op Facebook! 😉

Tot zaterdag voor de laatste winactie!

Liefs,
Marleen

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met HarperCollins. Dankjewel HarperCollins!

* Door mee te doen ga je akkoord met de voorwaarden. Als je hebt gewonnen vraag ik je je adresgegevens per mail naar mij op te sturen. Je gegevens worden enkel gebruikt om het gewonnen boek naar je op te sturen.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.