Het mooie van ons – Kristen Proby

Af en toe kan ik echt enorm genieten van een steamy romance waarbij je niet al teveel hoeft te na te denken. De boeken van Kristen Proby zijn daar enorm geschikt voor en nu ligt het vierde deel in de winkels. Vandaag lees je mijn recensie van Het mooie van ons, het verhaal van Riley en Cooper.

Riley Gibson is trots dat haar restaurant Seduction mogelijk op Best Bites TV komt. Misschien is dit de grote doorbraak waarop ze heeft gewacht. Wel ziet ze er tegenop om Mia, haar beste vriendin en de chef-kok van Seduction, te moeten overtuigen dat het een goed idee is om elke dag camera’s in haar keuken te hebben. Als Riley Trevor Cooper ontmoet, de producer van de show, schrikt ze van de intense chemie tussen hen.

Als Trevor Rileys kantoor binnenloopt, staat hij aan de grond genageld. De zakelijke, afstandelijke vrouw aan de telefoon is ongeloofl ijk mooi en grappig. Maar kan hij haar er ook van overtuigen dat hij persoonlijk is geïnteresseerd? Of gebruikt hij de aantrekkingskracht tussen hen alleen om haar over te halen op zijn aanbod in te gaan?

Zoals ik hierboven al schreef is dit een hele fijne serie waarbij je lekker niet hoeft na te denken. Wel vond ik dat in dit deel te weinig gebeurde. Dat is in de hele serie wel, maar bij deze leek het me extra op te vallen. De chemie tussen de personages is sterk en ook zeker goed uitgewerkt, maar verder is het allemaal vrij soft en vooral erg eentonig. Bij dit soort boeken wil je lekkere drama  wat niet altijd 100% geloofwaardig is, maar in Het mooie van ons kabbelt alles een beetje voort.

Wat wel erg leuk is dat elke vrouw die een hoofdrol speelt in een deel in deze serie echt een eigen karakter heeft. Die zijn goed door de auteur uitgewerkt en geven de serie net dat beetje extra. Ook tof is dat je het verhaal vanuit zowel zijn als haar perspectief leest en daar hou ik van. Geef mij maar lekker voor boeken waarbij je ook vanuit het perspectief van de man leest.

Ook tof is dat de andere vrouwen een belangrijke rol spelen in alle delen. Het is echt een hechte vriendinnengroep en dat blijkt uit alles. Tof dat ze samen een bedrijf runnen. Het laatste deel verschijnt later dit jaar en daar ben ik toch wel heel nieuwsgierig naar. Personage Mia heeft mij vanaf het eerste deel al het meeste getrokken en in het laatste deel lezen we eindelijk haar verhaal! Let’s read!

Hoewel het niet inhoudelijk niet de sterkste boeken zijn, is de Fusion-serie zeker een fijne serie om even bij weg te dromen. Er mag wat meer actie en drama in zitten, maar Het mooie van ons was een fijne en mooi deel in deze serie. Laat het laatste deel maar komen!

Heb jij al eens een boek van Kristen Proby gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Het mooie van ons ♥ Auteur: Kristen Proby ♥ Uitgeverij: Karakter
Aantal pagina’s: 304 ♥ ISBN: 9789045217796 ♥ Waardering: ***,5
Ik heb dit boek ontvangen als recensie-exemplaar, dankjewel Karakter!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.