De make-over – Tessa Bailey

Zoals je wellicht weet ik lees ik de laatste steeds meer Engelse boeken en mijn TBR met Engelse boeken is bijna net zo hoog als mijn Nederlandse TBR. Een van de boeken die op mijn Engelse TBR stond was Fix her up van Tessa Bailey. Ik had  ‘m nog niet gelezen toen ik zag dat Karakter Uitgevers de vertaling naar Nederland zouden brengen dus ik besloot te wachten. Vandaag lees je wat ik ervan vind!

Georgies familie heeft een goedlopend renovatiebedrijf, maar tot verdriet van haar ouders heeft zij besloten een ander pad te kiezen. Zij organiseert kinderpartijtjes en verjaardagsfeestjes en maakt anderen graag aan het lachen. En… ze is vastbesloten om een vrouw van de wereld te worden! Stap 1: een nieuwe opzet voor het bedrijf (een website die iets minder oubollig is, misschien?) Stap 2: een heel nieuwe garderobe (en leggings zijn ook gewoon broeken) Stap 3: snel de ‘looks’ aanpakken (doen mensen nog aan ontharen?) Stap 4: de markt op! (en stop met die verliefdheid op Travis Ford!) Je leven opnieuw inrichten betekent ook de waarheid onder ogen zien: Georgie heeft al in eeuwen geen date meer gehad. En wie is er nu beter geschikt om haar imago op te vijzelen dan de plaatselijke sportheld en favoriet van de roddelbladen? Tijd voor actie!

Wat een enorm fijn en lief boek! Het deed me enorm denken aan de tweede boeken van Sally Thorne die in het Nederlands zijn verschenen, Ik niet op jou en 99 procent van mij. Het is een soort combinatie van die twee boeken, maar tegelijk ook weer een heel eigen verhaal. De auteur heeft een hele goede sfeer en vooral perfecte chemie tussen twee personages weten neer te zetten. Het verhaal is verslavend en ik vond het moeilijk om het boek weg te leggen. Ik ben helemaal hooked aan Georgie en Travis en wilde eigenlijk nog niet afscheid van ze nemen.

Zoals ik hierboven al schreef is de chemie tussen de Georgie en Travis echt perfect. Ze zijn levensecht en spatten van de pagina’s af en je sluit deze personages echt compleet in je hart. De steamy scènes zijn wat grof en soms zelfs plat en daar moet je wel een beetje van houden, maar het paste ook wel weer in het verhaal. Hoewel je dit boek heel goed tussen de new adults kunt scharen, waren de seksscènes daar soms wel beetje too much voor. Ik hou daar van, maar ik kan me voorstellen dat het niet ieders cup of tea is.

Mijn verwachtingen waren op zich best hoog, maar dit boek was nog beter dan ik had verwacht en gehoopt. Het is de perfecte summer read die je amper weg kunt leggen en voor de fans van NA’s. Ik ben nu heel erg benieuwd geworden naar andere boeken, dus ik hoop dat Karakter ook de andere delen in deze serie met standalones naar Nederland haalt. Bereid je voor op een mega fijn boek die waar je van alles uit je agenda wilt bannen! Het enige minpuntje dat ik heb is de cover, haha. Ik vind de cover niet meer echt van nu, het is meer een cover die je 10 jaar geleden op een chicklit zou tegenkomen haha. Maar we judgen het boek niet op de cover, dus lezen die hap!

Zoals je kunt lezen ben ik fan en ik raad je dit boek echt van harte aan! Het is een boek voor de fans van de boeken van Sally Thorne en wat mij betreft een must read deze zomer!

Heb jij dit boek al voorbij zien komen?

Liefs,
Marleen

Titel: De make-over ♥ Auteur: Tessa Bailey ♥ Uitgeverij: Karakter Uitgevers
Aantal pagina’s: 335 ♥ ISBN: 9789045216102 ♥ Waardering: ****,5
Ik heb dit boek ontvangen als recensie-exemplaar, dankjewel Karakter!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.