Did I Mention I Miss You – Estelle Maskame

Al eerder kon je op de blog lezen wat ik van de eerste twee delen uit de populaire DIMILY-serie vond en vandaag lees je wat ik van de afsluiter vind. Ik mocht het laatste deel als recensie-exemplaar lezen voor de blog (dankjewel lieve Moon!) en ik was als een kind zo blij toen het boek in mijn brievenbus lag! Het was dan ook geen verrassing dat ik gelijk in het boek begon! 

Een jaar na haar break-up met Tyler, besluit Eden om terug te gaan naar Santa Monica. Ze heeft een nieuwe liefde gevonden en beweert geen gevoelens meer te hebben voor Tyler. Tyler is vastbesloten om de vonk weer te laten overspringen en nodigt haar uit om zijn nieuwe huis in Portland te bezoeken, waar hij een opvanghuis voor tieners heeft opgericht. Langzaam maar zeker wordt het Eden duidelijk dat haar hart een keuze zal moeten maken.

YES! Wat een geweldig boek weer! Zoals je in mijn andere recensies kon lezen vond ik deel 1 en deel 2 ook fantastisch en ik kan het laatste deel alleen maar als een hele mooie manier beschrijven om zo’n toffe serie af te sluiten. Ik kon het boek niet wegleggen en sloeg het binnen een paar uur dicht. Heerlijk! ♥

Een van de goede punten aan deze serie en ook aan dit boek zijn de fijne personages. Estelle Maskame weet heel goed hoe ze geloofwaardige personages moet neerzetten en de groei die Tyler en Eden hebben doorgemaakt is heel begrijpelijk. Elk boek speelt zich af in de zomer, dus elke keer is er een jaar voorbij gegaan voordat je je weer kunt indompelen in de relatie tussen die twee. Ze hebben in die tussenliggende periode veel meegemaakt dus het is dan ook begrijpelijk dat ze veranderd zijn. Tyler vond ik verreweg het meest veranderd en dit was echt een genot om te lezen. In het eerste deel is hij een klassieke bad boy die je niet aan je ouders wilt voorstellen, maar aan het einde van het derde deel is hij absoluut een jongen die iedere vrouw als schoonzoon wil… 😉 Ik had Tyler en Eden echt gemist en vond het eerlijk om weer even in een kijkje in hun leven te mogen nemen. Helaas voelde het einde ook als het afscheid nemen van goede vrienden.

Je kunt tijdens het lezen ook zeker merken dat Maskame gegroeid is als schrijfster in de serie. In het begin kom je nog wat kleine dingetjes tegen die niet altijd geloofwaardig zijn of lekker lopen, maar die zijn bijna niet meer aanwezig in het derde deel. Heel fijn!

Net als de vorige delen speelt Did I Mention I Miss You in een nieuwe stad af in de Verenigde Staten. Eden gaat met Tyler mee naar Portland en je krijgt op deze manier een kijkje in de stad. Portland stond al op mijn lijstje met steden die ik graag zou willen bezoeken, maar is door dit boek zeker omhoog gekropen!

Did I Mention I Miss You is een prachtig einde van een hele toffe serie. Tijdens het lezen merk je niet dat het boek geschreven is door een meisje van nog geen twintig en de serie behoort absoluut tot mijn favorieten. Ik ga de boeken zeker nog een keer opnieuw lezen! DIMILY verdient wat mij betreft nog meer Nederlandse fans en hopelijk gaat Moon het nieuwe boek van Estelle ook vertalen en uitgeven!

Ben jij al bekend met de DIMILY-serie?

Liefs,
Marleen

Titel: Did I Mention I Miss You ♥ Auteur: Estelle Maskame ♥ Uitgeverij: Moon
Aantal pagina’s: ♥ ISBN:9789048834808 ♥ Waardering: *****
Ik heb dit boek als recensie-exemplaar mogen ontvangen, dankjewel uitgeverij Moon! 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.