Onverwacht – Christina Lauren

Vorige maand verscheen de recensie online van het eerste deel in de Stouter-reeks van Christina Lauren, Ondenkbaar. Volgende maand verschijnt het – voor mij verwachte vierde deel en ik wilde weer even helemaal ondergedompeld zijn met de leuke personages die het duo heeft geschapen. Vandaag lees je de recensie van het tweede deel. 

Sara Dillon is net naar New York verhuisd en zoekt spanning zonder verplichtingen. Als ze op het verlovingsfeest van haar vriendin Chloe Mills de onweerstaanbare Max Stella ontmoet, zet ze haar zinnen op een avondje plezier. En ze laat een onvergetelijke indruk bij Max achter, want hij heeft nog nooit een vrouw zo wild en ondeugend als Sara ontmoet. Maar hoe kan hij Sara die constant naar spanning zoekt aan zich binden? Want eigenlijk is Sara wel iemand die hij vast wil houden. Max zet alles op alles om de wilde Sara opnieuw te verleiden en voor altijd te temmen.

Het is best lastig om een goed onderbouwde recensie te schrijven van een boek waar je gewoon van hebt genoten en waar je weinig aan op te merken hebt. Ook al vond ik dit deel iets minder dan Ondenkbaar toch heb ik heel wat fijne uurtjes gehad tijdens het lezen en heb ik genoten van de avontuurtjes die Sara en Max hebben gehad.

Max vond ik een van de redenen waarom dit boek heerlijk is. Hij is lief en aardig en oprecht en gewoon fantastisch leuk. Sara vond ik daarentegen wat oppervlakkig. Voor mij voegde ze niet heel veel toe aan het verhaal zoals Max wel degelijk deed. Ik zou Max niet direct relatiemateriaal noemen, maar hij zou echt een geweldige beste vriend zijn. Waar kan ik er eentje vinden? 🙂

Net als andere erotische fictie staat Onverwacht bol van de spannende en sexy scènes. Desondanks is dat absoluut niet teveel. De verhouding tussen een inhoudelijk verhaal en spannende momenten is fijn en het wordt goed afgewisseld. Een ander pluspunt is dat de steamy scènes ook erg origineel zijn. Max en Sara beleven samen heel wat expliciete momenten, maar toch blijft het redelijk netjes en wordt het absoluut niet ongemakkelijk om dit boek in het openbaar te lezen!

Net als in het eerste deel is er eerste veel lichamelijke aantrekkingskracht en seks en daarna worden Max en Sara pas verliefd. Je ziet het natuurlijk van verre aankomen en het is ontzettend voorspelbaar maar dat maakt het lezen ook heerlijk. Je hoeft niet na te denken en je kunt je gewoon voor een paar uur mee laten voeren met de gebeurtenissen in het boek. Perfectement! 

Ik kan niet wachten tot ik deel 3 ga lezen en dan nog maar eventjes voor deel 4 verschijnt! Yes! 🙂 Meer boeken van Christina Lauren? Kom maar door!

Ben jij deze serie al aan het (her)lezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Onverwacht ♥ Auteur: Christina Lauren ♥ Uitgeverij: Xander Uitgevers
Aantal pagina’s:   ♥ ISBN: 9789401604406 ♥ Waardering: ****

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.