Boekenbuit: februari 2017

Februari was niet een hele goede maand voor mijn Shelf control challenge, maar wel voor mijn boekenkast! Ik heb heel wat nieuwe pareltjes aan mijn kast toegevoegd! Ik ruilde wat boeken, kreeg wat boeken, en goh, ik kocht wat boeken! 😉 Lees snel verder welke boeken allemaal een plekje hebben gevonden in mijn kasten.

In totaal heb ik 12 nieuwe boeken aan mijn kast toegevoegd. Officieel waren het er 15, maar er lagen drie boeken op mij te wachten toen ik terugkwam uit New York, maar ik weet niet precies wanneer deze binnen waren gekomen dus ik neem ze mee in de boekenbuit van maart!

Boeken ruilen tijdens lunch met We Love Feelgood
Begin februari ging ik lunchen met een aantal dames van de Hebban Feelgood Club van 10 en we hadden afgesproken om allemaal wat boeken mee te nemen om te ruilen. Ik nam een stapeltje mee en ging uiteindelijk naar huis met Huidpijn, Later als ik dood ben en Een zomer aan zee. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar Een zomer aan zee en ga maar snel in dit boek beginnen!

Na de meeting gingen we met een aantal nog de boekhandel in en ik kocht bij Broese het boek De andere vrouw. De recensie heb je hier al kunnen lezen. 

De kringloop
Via social media zie je soms geweldige boekenbuitjes van de kringloop voorbijkomen (hallo Lisa!). Bij elk bezoekje dat ik aan een kringloop breng hoop ik ook toffe pareltjes te vinden, maar helaas. In februari stapte ik zonder verwachtingen de kringloopwinkel in Nijmegen binnen. Ik liep naar buiten met Zie mij van Nicholas Sparks. Kun je geloven dat ik nog nooit een boek van deze auteur heb gelezen? Ik heb al zijn films gezien, maar zijn boeken nog nooit gelezen. Daar moest echt eens verandering in komen. Daarnaast kocht ik een prachtige hardcover van De gevangene van de hemel. Ik heb het eerste deel in de serie al in de kast staan en dit prachtige boek kon ik niet laten staan. En dat voor nog geen €6,-!

In Nijmegen kocht ik ook Opgesloten (waarvan de recensie ook al verscheen) voor maar €5,- en ik kon deze prachtige cover niet laten liggen. It’s so pretty!

Jeugdsentiment
Vorig jaar verscheen Oorlogswinter voor maar €1,- en dit jaar is het actie boek Achtste groepers huilen niet. Dat boek is echt een jeugdsentiment en is volgens mij het eerste boek waarbij ik ooit heb moeten huilen. Voor €2,- nam ik het boek mee bij AKO. Iedereen moet dit boek hebben, vind ik!

Hebban
Voor de Buddy Read van onze pagina las ik samen met Marieke Niets te kiezen van Karma Brown. Ik heb ontzettend genoten van het boek en volgende week kun je lezen wat wij van het boek vonden. Ook mijn recensie lees je binnenkort hier online.

Daarnaast kreeg ik Onverwacht omdat ik leesclubcoördinator ben en wauw, wat een geweldig boek! Ik vond dit deel het beste van de serie en ik ben stiekem een beetje verliefd geworden op Grayson. Zodra de leesclub eindigt komt de recensie hier online! Stay tuned! 

Huge Bol.com buit
Twee weken geleden bestelden mijn vriend en ik een heleboel bij Bol.com. Twee koffers, een e-reader plus een hoesje en nog meer. Omdat we toch geen verzendkosten hoefden te betalen, bestelde ik ook gelijk Cinder erbij. En het boek is zo tof! Ik weet zeker dat minimaal één deel ook bij mijn boekenbuit van maart zal zitten! De recensie van Cinder lees je hier

Als laatste kreeg ik nog het reisboekje van Marrakech van Time to Momo. We boekten een reis naar deze stad (binnenkort meer hierover) en bij een boeking van een hotel via deze site kreeg je een gratis reisboekje! Helemaal leuk!

Heb jij veel nieuwe boeken gekocht/gekregen de afgelopen maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.