Library Kiss – Kasie West

Ik was zo nieuwsgierig naar dit verhaal en ik was heel erg blij dat ik Anouks exemplaar mocht lenen! Ik begon bijna gelijk en ik hoopte zo op een fijn en lief verhaal. Vandaag lees je of die verwachtingen zijn uitgekomen. Lees je mee?

Autumn raakt per ongeluk ingesloten in een bibliotheek. Ze verwacht dat haar vriendinnen of haar bijna-vriendje haar wel komen redden. Als dat niet gebeurt, dringt de realiteit zich op: hoe moet ze een lang weekend overleven in de bibliotheek? Dan blijkt dat ze niet alleen is: Dax, een jongen van school, heeft zich bewust laten insluiten in het gebouw…

Yes, Library Kiss is een heerlijk fijn verhaal met heel veel schattige momenten. Het verhaal is vooral in het begin heel erg klein en dit zorgt ervoor dat je maar blijft lezen en dit boek waarschijnlijk heel erg snel zult uit hebben. Door de fijne schrijfstijl met niet al te lange zinnen vlieg je door het verhaal heen en zorgt het ervoor dat dit een perfecte read is, voor op het strand in de zomer, maar ook zeker onder een dekentje op de bank met een grote kop thee erbij.

Ik had al in recensies gelezen dat het verhaal zich niet enkel in de bibliotheek afspeelt en dat vond ik aan de ene kant heel erg fijn. Het verhaal is op zichzelf al behoorlijk klein en door het verder de wereld in te gooien, groeit het precies tot het juiste niveau. Wat ik aan de andere kant wel heel erg jammer vind is dat er buiten de bibliotheek zoveel omheen gebeurt die niet altijd nodig waren geweest. Ik had juist nog meer willen lezen tussen Dax en Autumn. De sfeer eromheen doet heel erg high school aan en maakt het misschien net iets meer geschikt voor wat jongere lezers.

Maar man, man, man, wat vind ik Dax leuk! ♥ Hij is degene die een hele mooie ontwikkeling doormaakt en waar ik echt een beetje voor ben gevallen. Hij verandert van een stugge, onbekende jongen naar iemand die je echt als beste vriend wil hebben en dat heeft Kasie West zo mooi gedaan. Autumn lijdt aan een angststoornis en die is zeker goed neergezet, maar vooral de manier waarop Dax haar helpt en ermee omgaat stal mijn hart! Love it! 

Library Kiss is een absolute aanrader als je een keer op zoek bent naar een fijn en romantisch boek. Ik denk dat ik dit boek zeker nog een keer ga lezen!

Liefs,
Marleen

Titel: Library Kiss ♥ Auteur: Kasie West ♥ Uitgeverij: Young & Awesome
Aantal pagina’s: 328 ♥ ISBN: 9789025874018 ♥ Waardering: ****

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.