Boekenbuit juli

Op een of andere manier heb ik het voor elkaar gekregen om in ongeveer 10 dagen 19 boeken aan mijn kast toe te voegen. In de maand juli was ik zo’n driekwart aan de andere kant van de wereld, maar alsnog is mijn kast heel wat boekjes rijker én is mijn TBR met ook heel wat titels gegroeid (#oeps). Kijk je mee welke boeken ik heb mogen verwelkomen in juli?

Zoals je in mijn maandoverzicht kon lezen, reisde ik op 2 juli af naar Breda om te meeten met de feelgoodmeisjes van Hebban en natuurlijk voor de eerste Hebban Clubdag. Iedereen had grote stapels met boeken bij zich om uit te wisselen en te ruilen. Vlak van te voren had ik mijn boekenkast uitgemest en gewapend met een boodschappen vol kwam ik aan in Breda. Doel was om met minder boeken naar huis te gaan. Dát is gelukt, maar alsnog hield ik er een halve hernia aan over. Bovenstaande boeken kreeg/ruilde ik met de dames. Ik ben naar alle boeken stuk voor stuk benieuwd en kan niet wachten om ze te lezen! 

Van Lore leende ik ook nog Verleiding en Piper Perish. Deze wil ze natuurlijk wel terug, maar voor zolang we elkaar nog niet zien hebben ze een mooi plekje in mijn boekenkast! 😉 Verleiding heb ik eigenlijk direct gelezen en ik ben fan! Wat een toffe serie en ik ben nu al benieuwd naar de volgende delen. De recensie lees je binnenkort online! In Breda kocht ik ook nog De afstand tussen jou en mij voor maar €5,- en Onvoorwaardelijk (en heel veel andere toffe NA’s van Zomer & Keuning) zijn sinds kort afgeprijsd naar maar €10,- per stuk. Onvoorwaardelijk is een van mijn favorieten, maar ook een boek die ik nog niet als fysiek exemplaar had. Tijd om deze aan te schaffen, dus! 

Na de grote schoonmaak van mijn boekenkast maakte ik ook nog een ritje naar de kringloop. Ik kon het niet laten om ook eventjes naar binnen te gaan en ging naar buiten met Het bucketlist boek, 40 recepten voor taart (hallo taartenchallenge) en IJstweeling. Ik ben heel benieuwd naar deze thriller! 

In juli ontving ik ook twee (eigenlijk drie, maar eentje staat niet op de foto) recensie-exemplaren. Ik kreeg van Boekerij het laatste deel in de Voor altijd-trilogie en ik las het boek direct. Eind deze maand lees je de recensie. Ook ontving ik van uitgeverij Xander uit het niets Het verboden boek. Ik had nog nooit van deze serie of van deze auteur gehoord, dus het was een complete verrassing. Aangezien het om een tweede deel ging ontving ik later in die maand ook nog het eerste deel, superlief! Binnenkort lees je een duorecensie van beide boeken.

Na de vakantie lag ook nog Versplinterd van Dani Atkins in de bus. Dit boek had ik gewonnen bij uitgeverij Fontein, hoe leuk?! Ik heb al een exemplaar van dit boek, maar ik ben wel van plan om ‘m opnieuw te lezen en te recenseren.

Een behoorlijk boekenbuit weer, whoopsie! Ik kan je alvast verklappen dat augustus niet heel anders wordt, mede dankzij de boekenmarkt, ha!

Heb jij veel nieuwe boeken gekocht/gekregen in juli?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.