Boekenbuit maart 2018

Wauw, wauw, WAUW! Wat ben ik in maart een ongelofelijke bofkont geweest. Ik heb regelmatig dansend voor de brievenbus gestaan toen er weer een fantastisch boek in bleek te liggen. Ik mocht een aantal hele toffe boeken voor WLFG ontvangen, maar ook hele mooie recensie-exemplaren stroomden binnen. Heule gelukkige boekenwurm hier! 

Laat ik beginnen met de boeken die ik voor Hebban mocht ontvangen! Voor een buddy read ontving ik van Boekerij Royal passion van Geneva Lee, een erotische roman waarvan de recensie al online is verschenen. Het duurde allemaal iets langer dan gepland helaas, maar zodra het boek in de bus lag ben ik begonnen en voor ik het wist sloeg ik ‘m dicht! Het was een hele fijne en ik kan niet wachten op het vervolg dat in mei in de winkels zal liggen. Voor een andere buddy met Nathalie mocht ik van HarperCollins een exemplaar van Onafscheidelijk ontvangen. Dit bleek een ander boek te zijn dan ik van te voren had verwacht dus ik ben heel benieuwd hoe deze gaat uitpakken. Zodra ik ‘m uit heb verschijnt natuurlijk de recensie hier op de blog.

Voor twee hot or nots (een hele toffe rubriek op Hebban) mocht ik al eerder de drukproeven van De tweede vrouw van Gill Paul en Nooit meer van Colleen Hoover ontvangen, maar lucky for us mochten we ook van beide boeken die fysieke exemplaren krijgen. De recensies zijn al online verschenen: hier lees je die van De tweede vrouw en klik op deze link om de recensie van Nooit meer te lezen. Deze lagen allebei afgelopen maand in de bus en staan nu prachtig te shinen in mijn kast! Dankjewel AW Bruna en Zomer & Keuning! ♥

In de inleiding zei ik het al: ik ben ontzettend verwend met mooie recensie-exemplaren. Stuk voor stuk allemaal boeken waar ik heel erg nieuwsgierig naar was/ben en die ik het liefst gelijk wilde lezen toen ze binnenkwam (maar ja, chronisch tijdgebrek lijkt het wel). Boekerij maakte mij heel gelukkig met de eerste twee delen in de Eiland-serie van Jackie van Laren: Duingras en Stormwind. Van die eerste is al een recensie online verschenen, de tweede heb je nog tegoed.

Ook uitgeverij Fontein kon ik wel knuffelen toen én Geheimen van Erin Watt (het derde deel in De Royals -serie) én Voor mij van Jojo Moyes in de brievenbus bleken te liggen! Beide boeken heb ik gelezen en whaaaah! Ze zijn zo ontzettend tof, deze boeken moet je gewoon lezen!

Als laatste mocht ik van Uitgeverij Q hun nieuwste YA ontvangen, namelijk Mijn versie van jou van Christina Lauren. Deze dames zijn een van mijn favoriete auteurs in het erotische genre, dus ik ben heel erg benieuwd wat ze gaan laten zien in een Young adult! Mocht ik dit boek nog niet uit hebben voordat ik op vakantie ga, gaat ie mee in de koffer! De recensie lees je sowieso binnenkort online!

En toen realiseerde ik me opeens dat ik nooit ‘laat zien’ welke nieuwe ebooks er op mijn e-reader zijn beland. Ik zeul mijn ereader eigenlijk overal mee naar toe en vind het bijna net zo fijn om een e-book te lezen dan een fysiek exemplaar (die laatste staan echter veel te mooi in de boekenkast). Vanaf nu ga ik dus ook proberen om te laten zien welke nieuwe e-books een weg naar mijn geliefde kobo hebben gevonden. Van een nieuwe compleet onbekende uitgeverij Hartwick ontving ik hun twee nieuwste epubs Zwart glas en Knopen en kant. Deze boeken zal ik overigens niet hier op de blog recenseren (tenzij jullie dat heel graag willen? Let me know!), maar wel op andere websites. Knopen en kant vond ik zo goed dat ik gelijk de Engelse vervolgdelen heb gekocht in de ebookstore. Daarnaast mocht ik elke week voor Hebban een nieuwe ‘dag’ in een boek van Shana Gray (Krijtstreep & Lippenstift) lezen, dus deze heb ik ook allemaal als ebook mogen ontvangen. Supertof!

Welke boeken heb jij in maart mogen toevoegen? En naar welke recensie kijk jij uit?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.