Royal passion – Geneva Lee

Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met erotische series. En vooral de erotische series van uitgeverij Boekerij. Een aantal zijn heel erg tof en wil je niet dat ze eindigen, maar anderen zijn niet zo en wil je eigenlijk niet verder lezen (maar hebben ze altijd irritante eindes, waardoor je alsnog de hele serie uitleest). Toen bekend werd dat Boekerij met een nieuwe erotische serie kwam, was ik benieuwd maar ook een beetje terughoudend, dat snap je. Vandaag lees je mijn mening over Royal Passion.

Een blik, een kus en niets is meer hetzelfde. Op haar afstudeerfeestje ontmoet Clara Bishop een knappe vreemdeling. Zonder waarschuwing trekt hij haar naar zich toe en kust haar gepassioneerd, waarna hij weer verdwijnt. Clara heeft geen idee wie de man is – totdat een foto van hen beiden in de krant verschijnt: het is prins Alexander van Cambridge, kroonprins van Engeland, een bad boy met koninklijk bloed…

Een erotische roman staat of valt natuurlijk met de erotische scènes. Andere onderdelen zijn natuurlijk van belang, maar als het slechte steamy moments bevat, haak ik vaak al af. Gelukkig bevat Royal passion hele sterke erotische momenten en vond ik dat een van de beste onderdelen van het boek. Ze zijn misschien niet bijster origineel, maar in ieder geval wel een stuk kinkyer (is dat een woord?) dan andere bekende erotische series. Best fijn af en toe!

De steamy scènes zijn niet altijd origineel, andere elementen missen ook soms wat originaliteit. Het boek bevat veel bekende dingen uit bijvoorbeeld de Crossfire-serie van Sylvia Day of Vijftig tinten van E.L. James. En dat was best jammer. Een aantal momenten hadden best een originelere twist kunnen gebruiken en had het boek net dat beetje meer gegeven. Hopelijk wordt Geneva Lee hier in de vervolgdelen iets beter in (waar ik overigens wel heel erg naar uitkijk).

Naast fijne erotische momenten, kunnen personages ook veel doen aan een verhaal. Gelukkig zijn Clara en Alexander wel toffe mensen om te leren kennen. Dat Alexander blauw bloed door z’n aderen heeft stromen zorgt voor een originele twist en voor net dat beetje spanning en maakt hem een nog betere sexy man. Yes, ik kan niet wachten om ze beter te leren kennen in Royal desire.

Yes, met Royal passion heeft Boekerij een hele fijne nieuwe serie op de markt gebracht. Hoewel het niet altijd bijster origineel is, vind ik dit toch wel een van de betere erotische series. Ik kan ieder geval niet wachten op deel twee! Is it May yet? 

Liefs,
Marleen

Titel: Royal passion ♥ Auteur: Geneva Lee ♥ Uitgeverij: Boekerij
Aantal pagina’s: 352 ♥ ISBN: 9789022582930 ♥ Waardering: ****
Ik heb dit boek als een recensie-exemplaar mogen ontvangen voor WLFG. 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.