Geheimen – Erin Watt

Zoals je misschien wel weet keek ik heel erg uit naar het derde deel in De Royals serie van Erin Watt. Ik heb genoten van het eerste en tweede deel en kon eigenlijk niet wachten om het derde deel te verslinden toen deze binnenkwam. Ik heb gisteren niet veel meer gedaan dan heerlijk op de bank gezeten met het derde deel en vandaag lees je mijn recensie!

Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.

Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

NOTE: Dit is de recensie van het derde deel. Deze recensie kan daarom spoilers bevatten van de eerste twee delen. Natuurlijk deel ik geen spoilers van dit deel. 

Wauw, wat kunnen Elle Kennedy en Jen Frederick samen fantastisch schrijven. Gisteren verscheen hier al een interview met deze twee dames – die samen schrijven onder de naam Erin Watt – online! De stijl bevat heel erg veel vaart, waardoor je het boek eigenlijk niet weg kunt leggen (zelfs niet als het moet) en voor je het weet ben je al halverwege of zelfs nog verder! Waar ik me in het tweede deel een beetje ergerde aan de ongeloofwaardigheid van sommige scènes, zat Geheimen gelukkig vol met sterke momenten en bleef ik maar bladzijdes omslaan om meer te weten te komen.

Deel 2 eindigt wederom met een enorme cliffhanger en doet je gelijk verlangen naar het vervolg: Reed wordt opgepakt voor moord. Vanaf dat punt zit je gelijk weer in het verhaal en wordt de strijd met de politie gevoerd. Je leest het verhaal vanuit Ella en Reed en hierdoor ervaar je deze strijd vanuit verschillende oogpunten. Ik vond het heel erg mooi om te lezen hoe Ella compleet voor Reed kiest, maar af en toe ook (gezonde) twijfels heeft. Wat ik helaas iets minder vond is dat het voor mij al redelijk snel duidelijk was wie de moordenaar was. Nog steeds vond ik het een feestje om het derde verhaal over Reed en Ella te lezen, maar de spanning was er wel iets meer uit, helaas (vandaar ook de 4 sterren).

De Royals is een van de populairste YA-series op dit moment en dat is niet voor niets: de jongens in deze serie zijn gevaarlijk, hot en verslavend en Erin Watt is er wederom in geslaagd een fantastisch verhaal neer te zetten. Ella is een moderne sprookjesprinses die in een enorm kasteel wordt gezet, maar nog steeds geen leven over rozen leeft. Ze is sterk en stoer en staat absoluut haar mannetje, maar is tevens een hele fijne toevoeging aan De Royals familie. I like! Ik kan in ieder geval niet wachten op de volgende delen over Easton! (Die vertalen jullie toch ook wel, Fontein? :))

Yes, Erin Watt did it again! Ik heb een paar fantastische leesuurtjes beleefd met Geheimen en was voor deze paar uur compleet onbereikbaar. Bereid je voor op de heerlijk verslavende Royals-broers, een paar spannende momenten en natuurlijk wat sexy gerommel tussen Reed en Ella! Happy reading!

Heb jij Geheimen al gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Geheimen ♥ Auteur: Erin Watt ♥ Uitgeverij: De Fontein
Aantal pagina’s: 384 ♥ ISBN: 9789026145223 ♥ Waardering: ****
Ik heb dit boek als recensie-exemplaar mogen ontvangen, dankjewel! 

Lees hier de recensies van de vorige delen:
Verleiding (#1)
Verraad (#2)
Lees hier mijn interview dat ik had met Erin Watt:
Erin Watt over heel veel pennen, Reed en so many feels

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.