Boeken voor op je verlanglijstje (voor elk budget)

Voor kerst (en voor mijn verjaardag) heb ik een aantal verlanglijstjes moeten maken. Natuurlijk is het altijd leuk om een boek cadeau te krijgen, maar ik vond het nog best lastig om wat boeken op mijn lijstje te zetten. Daarom besloot ik een lijstje met hele fijne boeken op te stellen, zodat jij in ieder geval niet zonder inspiratie komt te zitten! En ook nog eens voor elk budget! Lees je mee?

De leukste boeken onder de €10,-

Moordgids voor lieve meisjes – Holly Jackson (€8,99)
Heb je nog geen kennis gemaakt met deze toffe serie van Holly Jackson? Dan kun je voor slechts €8,99 beginnen met een hele toffe YA-serie! Heb je iets meer budget, vraag dan gelijk de hele serie. Ga je geen spijt van krijgen!

De hertog op zijn knieën – Evie Dunmore (€9,99)
Ben je fan van historische drama’s en verslind jij de boeken van Bridgerton? Dan mag je deze toffe serie van Evie Dunmore niet overslaan. De eerste drie delen zijn inmiddels verschijnen, maar het eerste deel kan al voor minder dan €10 voor jou onder de boom liggen.

Fijne boeken tussen de €10 en €15,-

Een zomer vol verrassingen – Tessa Bailey (€12,99)
Oeh dit boek is echt heerlijk en extra bonus, je krijgt er in deze koude maanden ook nog eens lekker warm van! Extra budget? Vraag dan gelijk het tweede deel erbij, want die vind ik stiekem nog leuker!

De liefdeshypothese – Ali Hazelwood (€10,-)
Een van de leukste boeken die ik afgelopen jaar heb gelezen en gelukkig kun je de speciale editie van Bol.com nog steeds voor een tientje scoren!
Let op: Alleen de speciale editie van Bol.com (de perzikkleurige) is een tientje.

Doodleuk – Holly Jackson (€11,99)
Nog een boek van Holly Jackson! Yes, deze novelle speelt zich af voor de serie en is ook een perfecte manier om de serie te ontdekken.

Deze winter – Alice Oseman (€10,-) 
Oké, hiervoor moet je wel de Heartstopper-serie hebben gelezen, maar die wil je sowieso lezen (zie ook mijn tips voor de volgende categorie). Maar Deze winter is slechts €10,-, dus daarvoor kun je ‘m niet laten liggen, toch?

De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo – Taylor Jenkins Reid (€12,99)
Een boek van TJR voor slechts €12,99? HALLO, ZET ‘M HEEL SNEL OP JE LIJSTJE! Een heel mooi prijsje, voor een fantatisch verhaal!

Fijne tips voor een budget tussen €15 en €20

Het gefluister achter de deur – T.J. Klune (€17,50)
De boeken van T.J. Klune zijn geweldig en een perfect kerstcadeautje. Als ik ze nog niet had, zou ik ze zo vragen voor kerst. Echt, doe jezelf dit verhaal cadeau (of iemand anders). Ook heel mooi: Een weeshuis in de azuurblauwe zee (ook €17,50).

Een onverwachte wending – Lauren Kate (€17,50)
Een heerlijke romance, die ik onverwacht (see what I did there) nog leuker vond dan verwacht! Echt het perfecte cadeautje waarmee je na de drukke feestdagen onder een dekentje kan verdwijnen.

Een van de mooiste klassiekers van uitgeverij Rainbow (€17,50)
Mijn favoriet is – uiteraard – Trots & vooroordeel, maar eigenlijk zijn ze allemaal heel erg mooi om in de kast te hebben. Ik heb al een aantal jaar op rij de klassiekers voor kerst (of mijn verjaardag in november) gekregen en ze stellen nooit teleur!

Heartstopper – Alice Oseman (€17,50 per stuk)
De Heartstopper­-serie is hartverwarmend en hoort bij iedere boekenliefhebber in de kast. Extra budget? Vraag dan de hele serie. Wil je het helemaal afmaken? Vraag dan ook Liefdeloos (€21,99) erbij!

De mooiste boeken boven de €20,-

One night stay – Liz Lommerse, Amanda Romijn en Chantal Roskam (€22,50)
Mooie tafelboeken of inspiratieboeken zijn altijd een goed idee en doen het goed onder de boom. Een tijdje geleden ontving ik One night stay, een prachtig boek vol leuke en originele slaapplekken in Nederland en België.

Een mooie limited edition van Boekerij (tussen de €20,- en €24,99)
De prachtige limited editions van Boekerij zijn altijd goed, natuurlijk. Maak bijvoorbeeld een serie compleet met een nieuw deel of duik in een compleet nieuwe serie. Mijn favorieten zijn op dit moment: De Zalindov-serie, Koninkrijk der Bruggen en Maxton Hall College. 

Welk boek zet jij op je verlanglijstje?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.