Een brief aan Charlie uit Heartstopper (blogtour)

Als je een beetje actief bent op bookstagram kun je het bijna niet gemist hebben: Heartstopperis verschenen in het Nederlands. Deze enorm populaire graphic novel serie doet het al tijden enorm goed in het buitenland en nu kunnen ook de Nederlandse lezers genieten van het verhaal van Nick en Charlie. Ik doe mee aan de blogtour en in het kader daarvan lees je vandaag mijn brief aan Charlie. Lees je mee?

Lieve Charlie,

Mag ik zeggen wat een ongelofelijke lieverd je bent? Ik vond het een eer om voor eventjes deel uit te maken van je verhaal en je wat beter te leren kennen. En ik kan vooral niet wachten om je nog beter te leren kennen en verder te ontdekken wat het leven allemaal nog meer voor je in petto heeft. Ik zou je graag willen adopteren als klein broertje, maar volgens mij heb je al een lieve familie die goed voor je zorgt.

Maar toch voelde ik tijdens het lezen van jouw verhaal plaatsvervangende trots, precies zoals een grote zus zich waarschijnlijk zou voelen. Niet dat ik weet hoe het voelt, want ik heb geen broers of zussen, niet zoals jij hebt. Ik blijf je toch op de achtergrond toejuichen, ook tijdens de andere delen in jouw lieve, schattige verhaal.

Ik geef wel toe dat ik een beetje moeite had in het begin. Het was voor mij de eerste keer dat ik op deze manier mee mocht kijken in het leven van een personage. Het was voor mij dus niet alleen een eerste kennismaking met jou, maar ook met de manier waarop jouw verhaal verteld wordt. Maar ik kon al gauw niet meer stoppen met lezen en vond het moeilijk om afscheid te nemen van jou (en ook van Nick). Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten voordat we weten hoe het met jou en Nick verder zal gaan.

Wees je wel een beetje lief voor Nick? Hij komt er wel, geef hem wat tijd. Wil je hem vertellen dat hij ook een grote knuffelbeer is en dat ik hem het liefst ook een dikke knuffel zou willen geven?

Hopelijk tot snel, lieve Charlie!

liefs Marleen 

Zou jij dit boek willen lezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Heartstopper ♥ Auteur: Alice Oseman ♥ Uitgeverij: Best of YA
Aantal pagina’s: 288 ♥ ISBN: 9789000378807 ♥ Waardering: ****,5
Ik heb dit boek gekregen als recensie-exemplaar, dankjewel Best of YA!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.