250e artikel: Happy list

Wauw, vandaag verschijnt gewoon alweer het 250e artikel hier op de blog! Had ik ruim een jaar geleden kunnen denken dat ik nog altijd met zoveel plezier artikeltjes schrijf? Nee, absoluut niet! Ik ben nog elke dag (oké, misschien niet élke dag, maar wel bijna altijd) blij dat ik toen mijn eigen website online heb gegooid. Het is echt iets waar ik echt gelukkig van kan worden. En het is goed om daar af en toe even bij stil te staan. Het is goed om even stil te staan bij alle dingen waar je gelukkig van wordt. Dus dat is wat ik vandaag ga doen. Be happy! ♥

De laatste tijd realiseerde ik me steeds vaker dat ik echt lekker in mijn vel zit en dat een aantal dingen daar de oorzaak van zijn. Ongeveer een jaar geleden was dat wel anders en ik merk aan mezelf dat ik over het algemeen gelukkig ben. Ik heb de laatste ontzettend veel mooie, fijne en leuke dingen mogen doen en er staan ook nog veel toffe dingen op het programma. Het is goed om daar af en toe even bij stil te staan en dankbaar te zijn voor alle mooie dingen in het leven (wauw, de award van de clichés gaat dit jaar naar…). Bereid je maar voor op cheesy moments!

 Vin
Je zou denken dat je na ruim 6,5 jaar wel op elkaar uitgekeken bent, maar niets is minder waar! 😉 Le boyfriend is nog altijd mijn beste vriend en ik ben elke avond een enorm blij ei om samen thuis te komen en samen een serie te kijken, fanatieke spelletjes te spelen of leuke dingen te doen. Ook al kunnen we elkaar af en toe achter het behang plakken (hebben we overigens niet), ik zou het niet anders willen.

♥ Papa en mama
Ik moet oppassen om hier geen enorm klef en dweperig artikel van te maken, maar mijn ouders zijn de beste die je je kunt wensen. Ze steunen mij en ons in alles wat we doen en zullen altijd helpen met wat ik ook zou vragen. Naast Vin zijn zij echt de belangrijkste mensen op aarde en ik zou niet weten wat ik zonder ze moeten. Misschien zeg ik het niet vaak genoeg, dus bij deze: dankjewel lieve papa en mama. Dankjewel voor alles!

♥ Oma
Ook al zie ik haar niet zo vaak als ik zou willen, ze hoort toch zeker in deze happy list! Een appje (ja, ik heb zo’n moderne oma) brengt altijd een glimlach op mijn gezicht, net zoals een lief kaartje. Ik weet ook dat ze elk artikel dat hier online verschijnt trouw leest (hoi oma!). Mijn oma is de beste!

♥ Favoritez
Ik zei het hierboven al even, maar mijn blog is echt een bron van geluk geweest sinds ik ben begonnen (en hopelijk blijft dat nog heel erg lang zo!) Ik heb zoveel mooie dingen mogen doen dankzij Favoritez, ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Zo heb ik NA-auteurs Sophie Jackson en Jennifer L. Armentrout mogen interviewen, ga ik mijn grote idool Jojo Moyes volgende week in real life ontmoeten en heb ik geluncht met thrillerauteur Clare Mackintosh. En dan heb ik het nog niet eens gehad over al die toffe boeken die ik heb mogen ontvangen. Daarnaast heb ik ook veel lieve mensen ontmoet en vind ik het zo tof dat ik vriendinnen heb gemaakt dankzij mijn blog. Dit had ik nooit kunnen dromen. Ik ben zo intens dankbaar wat mijn blog mij tot nu toe heeft gebracht en ik kan niet wachten om te ontdekken wat er nog meer op de planning zal staan.

Minor Kinderrechten & Jeugdzorg aan de Universiteit van Amsterdam
Zoals jullie misschien wel weten studeer ik rechtsgeleerdheid in Nijmegen, maar heb ik mijn bachelor helaas niet in drie jaar afgerond. Om mijn soort van tussenjaar op te vullen heb ik ervoor gekozen om een minor in Amsterdam te volgen. Ik heb gisteren mijn eerste tentamen gehad en ik ben zo ontzettend blij dat ik deze minor heb gekozen! Ik stap elke maandag (het is bijna een lievelingsdag geworden) met plezier in de trein en geniet van elk college. Ik vind het zelfs zo leuk dat ik er misschien zelfs wel mijn beroep van wil maken. Ik ben daarom ook heel benieuwd wat de andere vakken zullen zijn.

We Love Feelgood
Samen met 9 andere dames schrijf ik nu bijna een jaar voor onze feelgoodpage op Hebban en het is zo ontzettend gezellig! Ik heb het gevoel dat ik er 9 fijne vriendinnen bij heb gekregen, ook al verschillen een aantal van ons behoorlijk van leeftijd. We hebben ontzettend veel leuke artikelen geschreven, leuke events bezocht en ongelofelijk veel toffe boeken gelezen. Daarnaast mochten gezellige meetings niet ontbreken. Sterker nog, aanstaande zaterdag zijn we weer compleet! Ik had het afgelopen jaar in ieder geval niet willen missen en hopelijk gaan we nog lang door met z’n allen.

Mijn werk bij Starbucks
Het is nu bijna een jaar geleden dat ik ben gestopt bij Holland Casino en het is denk ik een van de beste beslissingen die zijn gemaakt. Achteraf gezien zat ik niet op mijn plek daar en daardoor ook niet lekker in mijn vel. Gelukkig kon ik vrij snel beginnen bij Starbucks in Deventer en daar ben ik zo blij mee. Ik ben onderdeel van een geweldig team met fantastische collega’s. Ik merk ook aan mezelf dat ik de laatste tijd ‘gegroeid’ ben en mezelf heb ontwikkeld op verschillende vlakken. En ja, daar ben ik best wel trots op.

Het maken van de tofste reizen
Dit jaar is denk ik wel het jaar van de stedentrips, want we hebben al fantastische reizen mogen maken en er staan ook nog twee op de planning. In 2017 heb ik denk de mooiste reis ooit gemaakt, namelijk onze trip naar New York. Het liefst wil ik nog elke dag terug (heimwee is dan niet een heel fijn gevoel), maar de herinneringen en foto’s brengen wel elke dag een glimlach op mijn gezicht en ik ben in ieder geval dolgelukkig dat ik er al eens geweest ben. Daarnaast ben ik ook zielsgelukkig met de reizen die we hebben gemaakt en daarmee ook met alle herinneringen. I love it!

De kleine dingetjes (+WIN!) 
De laatste tijd realiseer ik me steeds vaker dat niet de grote dingen mij echt gelukkig maken, maar juist de kleine dingetjes. Begrijp me niet verkeerd, een stedentrip of een verre reis maken mij de gelukkigste op aarde, maar de kleine dingetjes kunnen je echt laten groeien. Zo maak je mij heel blij met een liefje kaartje, een stukje chocola (oké, vier stukjes) of een fijn boek.

Naast het ontvangen van een kaartje vind ik het ook leuk om kaartjes te sturen. Om hopelijk bij een van jullie ook een klein geluksmomentje te creëren lijkt het me leuk om als ieniemienie winactie een kaartje te verloten. Doe jij ook mee?

Wat moet je ervoor doen?
Laat hier onder in de reacties achter wat jou gelukkig maakt. Reageer met een geldig mailadres zodat ik contact met je kan opnemen voor je adresgegevens. Als je wint krijg je van mij een vrolijk kaartje met misschien wel iets leuks erin! 

Ik ben inmiddels weer een blij ei na dit vrolijke lijstje. Wat maakt jou gelukkig? Laat het hieronder weten en misschien ligt er binnenkort wel een kaartje in jouw brievenbus!

O, don’t forget: BE HAPPY! ♥

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Hallo Leen,

    Wat een geweldige jubileum blog vandaag, erg mooi geschreven wij zijn super trots op je en hopen dat er nog velen zullen volgen ( op naar de 500)

    Groetjes en een dikke knuffel Pap en Mam

  2. Wat een heerlijk lijstje! Word ik ook helemaal happy van. Fijn als je lastige beslissingen hebt gemaakt en ze een jaar later heel goed bljkken te zijn geweest. Heel blij voor je en blij dat ik bij een van die vriendinnen hoor ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.