Onafscheidelijk & onbereikbaar – Christina Lauren

Als je mijn blog een beetje volgt ben je er waarschijnlijk al achter dat ik behoorlijk fan ben van de Stouter-serie van Christina Lauren. Waar het eerst een trilogie was, bleken er nog meer toffe verhalen te zijn geschreven en dit jaar besloot Xander uitgevers deze ook te gaan vertalen en uit te geven! Happy bookwurm here! Begin oktober verscheen het zesde deel en vandaag lees je wat ik er van vind.

Chloe Mills en Bennett Ryan stappen in het huwelijksbootje en het geluk lacht het stel toe. Maar Chloe wordt gek van de pre-bruiloftstress en Bennett maakt een geen-seks-tot-de-huwelijksnacht-belofte, die de spanningen alleen maar versterkt. Redt het koppel het om elkaar niet in de haren te vliegen tot ze elkaar het ja-woord geven?

Hoe gaat het met het onweerstaanbare koppel Sara Dillon en Max Stella nu ze kersverse ouders zijn? Slagen zij erin de uitdagingen van het ouderschap te combineren met hun liefde voor elkaar?

O my! Wat ben ik blij dat Xander uitgevers heeft besloten om de novelles ook te gaan vertalen. Ik kan gewoon geen genoeg krijgen van deze serie! Het is behoorlijk saai om een van deze delen in de serie weer 5 sterren te geven, maar het kan niet anders, haha! Vooral de eerste novelle over Chloe en Bennett was echt fantastisch om te lezen. Zij zijn echt absoluut relationship goals! ♥ De liefde tussen die twee is allereerst echt origineel, want ze maken elkaar het leven zuur. Maar daarnaast houden ze zoveel van elkaar dat je hart echt opzwelt tijdens het lezen. Mijn borstkas was in ieder geval een stukje groter.

Het enige wat ik eigenlijk dacht tijdens het lezen en na het dichtslaan was: ik wil meer en meer en meer! Dit is een serie die wat mij betreft nooit moet eindigen. Ik wil altijd mee blijven kijken met Chloe en Bennett, desnoods totdat een van hen boven de kist van de andere hangt (oké, misschien beetje luguber).  Ik vond het ook verfrissend om een keer de bruiloft mee te maken (die overigens echt een sprookje was). Normaal eindigt een verhaal met een fijn happy ending, maar je leest nooit meer de struggles achteraf. Dit zorgt er ook voor dat deze novelles ook echt iets toevoegen en niet alleen maar leuk zijn voor wat extra verkoop.

Ik had dit gevoel als zo vaak gehad als ik alleen was met Bennett. Alsof de tijd wegsmolt en de hele wereld om ons heen uiteenviel.

Naast de fantastische liefde tussen Bennett en Chloe (en overigens ook tussen Max en Sara) weten de auteurs ook zeker hoe ze geweldige erotische scènes op papier moeten zetten. In de eerste novelle (onafscheidelijk) staat de beste erotische scène die ik denk ik ooit heb gelezen. En ik heb er veel gelezen. De spanning spat van het papier af en is gewoon fantastisch.

Nou, de veren voor Christina Lauren leg ik nu maar weer in de kast, maar wat een fantastisch deel in een heerlijke serie weer. Het zal je niet verbazen dat ik dit boek alleen maar kan aanraden. Mocht je deze serie nog helemaal niet hebben gelezen (FOEI), dan moet je daar heel snel mee beginnen!

Ben jij al begonnen aan de Stouter-serie?

Liefs,
Marleen

Titel: Onafscheidelijk & onbereikbaar ♥ Auteur: Christina Lauren ♥ Uitgeverij: Xander
Aantal pagina’s: 286 ♥ ISBN: 9789401607537 ♥ Waardering: *****
Ik wil Xander uitgevers hartelijk bedanken voor het recensie-exemplaar! 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Ja, ik ben sinds deze zomer helemaal bij met de serie! Ik moet alleen nog deze twee novelles lezen, maar het boek ligt al klaar. Je maakt mij weer enthousiast om snel te beginnen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.